Ingezonden persbericht


Mijlpaal voor Orange: 50e Orange shop in Leidschendam

Klik hier voor een foto van een Orange shop, en hier voor een foto van het interieur

Den Haag, 12 mei 2005 - Vandaag heeft David Holliday, CEO van Orange Nederland in Leidschendam de 50e Orange shop geopend. De opening van de nieuwe Orange shop, gevestigd aan Jasmijn 21, ging gepaard met een feestelijke openingsactie. Iedere nieuwe Orange klant die vandaag, vrijdag of zaterdag de nieuwe Orange shop in Leidschendam bezoekt krijgt ¤ 50 extra beltegoed bij aanschaf van een Orange Free abonnement vanaf ¤ 32,50. Dit is ¤ 50 bovenop de nu geldende actie, waarbij je tot ¤ 150 extra beltegoed krijgt. Ook krijg je bij deze actie 50 gratis sms'jes en 50 gratis mms'jes.

David Holliday, CEO van Orange Nederland: "Orange vervult in een hoog tempo haar missie om persoonlijke en relevante producten, diensten en communicatiemiddelen aan haar klanten te leveren. Een wijdverspreide aanwezigheid van onze met prijzen onderscheiden Orange shops is daarbij essentieel. Ik ben daarom dan ook bijzonder trots om vandaag onze 50e Orange shop in Nederland te mogen openen. Daarnaast ben ik trots op het team dat dit mogelijk heeft gemaakt en dat met deze opening twee maanden voorligt op ons schema van verdere uitbreiding van het aantal eigen winkels. Met de uitbreiding zijn we in staat om dichter bij onze klanten te zijn en nog meer mensen te bereiken die onze excellente dienstverlening willen ervaren. Ik nodig graag iedereen uit die nog geen klant is van Orange om naar een van onze 50 Orange shops te komen en ons aanbod en onze service zelf eens te ervaren."

De Orange shop in Leidschendam heeft, net als alle Orange shops in Nederland, een strak en vernieuwend interieur. Je vindt er gemakkelijk je weg door de overzichtelijke presentatie van de producten. Uiteraard staan onze mensen klaar om daarover alle vragen te beantwoorden. En om uitleg te geven over onze diensten en abonnementen. Zoals in elke Orange shop zetten wij gratis oude telefoonnummers over op de nieuwe simkaart. Brengen wij via een sms'je al jouw contacten gratis op de hoogte van je nieuwe nummer. En krijg je bij inlevering van je oude werkende mobiele telefoon ¤ 10 korting op je nieuwe telefoon. Orange zorgt ervoor dat je oude telefoon milieuvriendelijk wordt gerecycled. Onze medewerkers helpen je waar je bij staat.

"De 50e Orange shop is absoluut een mijlpaal voor Orange en zeker een moment om even bij stil te staan. Om even terug te kijken wat we de afgelopen twee jaar hebben gedaan en hebben bereikt. Maar ook een moment om juist vooruit te kijken naar wat komen gaat, want het houdt hier niet bij op." zegt Onno Rip, Head of Retail van Orange Nederland.

Orange zit graag dicht bij haar klanten. Daarom zijn de opvallende Orange shops in steeds meer steden van Nederland te vinden. Ze bevinden zich altijd op locaties in drukke winkelstraten en zijn zo gemakkelijk te vinden. Dat geldt uiteraard ook voor de nieuwe Orange shop in Leidschendam.