Persberichten 12 mei 2005

's-Hertogenbosch 12-05-2005

BEROVING

's-Hertogenbosch - Een 29 jarige man uit Den Bosch is op 11 mei 2005 omstreeks 15.50 uur beroofd van 500. De man had net gepind bij een pinautomaat aan het Stationsplein te Den Bosch. Toen hij het geld uit de automaat haalde, werd dit uit zijn hand gerukt door een nog onbekend gebleven man.

AANRIJDING LETSEL

Rosmalen - Bij een aanrijding op de kruising Empelseweg - Rodenborchweg te Rosmalen op 11 mei 2005 omstreeks 20.50 uur is een 16 jarige bromfietser gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. Het slachtoffer kwam in botsing met een personenauto. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de aanrijding.

MANNEN AANGEHOUDEN

Uden De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag twee mannen uit Uden, 36 en 41 jaar oud, aangehouden op de Birgittinessestraat in hun woonplaats. De politie kreeg een melding dat er gevochten werd in die straat. Ter plaatse troffen agenten beide mannen aan. Toen ze hun vroegen wat er aan de hand was, gaven de mannen aan dat de politie weg moest gaan. Ze beledigden en bedreigden de agenten. De 41-jarige verdachte weigerde zijn personalia op te geven. Daarop werden beide aangehouden. Ze verzetten zich daarbij hevig. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten.

TE DIEP IN HET GLAASJE

Oss Op de Kruisstraat in Oss betrapt de politie in de nacht van woensdag op donderdag een 43-jarige Osse automobilist op het rijden onder invloed. De man kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

Het rijbewijs van een 39-jarige Bosschenaar werd die nacht ingevorderd op de Ruwaardsingel in Oss. Ook hij had te veel gedronken. Daarnaast kreeg hij een proces-verbaal en een rijverbod.

FIETSER GEWOND

Cuijk Een 8-jarige fietser uit Cuijk is woensdagmiddag licht gewond geraakt bij een aanrijding op de Diamantdreef in zijn woonplaats. De fietser kwam vermoedelijk plotseling de weg op en een 34-jarige automobilist uit Cuijk die over de Diamantdreef reed, kon hem niet meer ontwijken. De ambulance heeft de fietser ter observatie overgebracht naar het ziekenhuis.

AANRIJDING LETSEL

's-Hertogenbosch - Bij een aanrijding op de Zandzuigerstraat te Den Bosch op 12 mei 2005 omstreeks 08.50 uur is een 79 jarige vrouw uit Rosmalen licht gewond geraakt. De vrouw zat in de auto, die bestuurd werd door een 55 jarige vrouw uit Den Bosch. Deze werd door een vrachtauto van de weg geduwd, toen de vrachtauto van de linker naar de rechterrijstrook wilde gaan. De personenauto kwam tegen een lantaarnpaal terecht.

VERDACHTE BELEDIGING AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - Een 35 jarige automobilist uit Den Bosch is op 12 mei 2005 aangehouden ivm belediging van een politieman. De politieman was omstreeks 12.20 uur op de Zandzuigerstraat te Den Bosch bezig om radarapparatuur op te stellen voor een snelheidscontrole De automobilist stopte, schold de politieman uit en duwde hem tegen de grond. Vervolgens reed hij in zijn auto weer weg.

AANRIJDING LETSEL

Wanroij - Een 14 jarige fietser uit Wanroij is op 12 mei 2005 omstreeks 07.45 uur gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer. Het slachtoffer verleende op de kruising Lindensteeg - Molenstraat te Wanroij geen voorrang aan een 44 jarige automobilist uit Mill.