Dienstenbond CNV

Praat mee in de ondernemingsraad van Oliecentrale Nederland 12-05-2005

In verband met de oprichting van de ondernemingsraad binnen Oliecentrale Nederland, zijn hiervoor vacatures ontstaan. Medezeggenschap brengt evenwicht in een bedrijf. Het geeft betrokkenheid en de mogelijkheid om mee te sturen.

U zult vast en zeker gaan stemmen. Op wie eigenlijk? Wellicht het liefst op een bij CNV Dienstenbond georganiseerde collega. Een collega die vanuit zijn of haar CNV-achtergrond een afgewogen standpunt inneemt. Die CNV-kandidaat moet er dan natuurlijk wel zijn. Is het ooit bij u opgekomen dat u zon kandidaat zou kunnen zijn?

Ondersteuning
Medezeggenschap en verantwoordelijkheid zijn voor het CNV kernbegrippen. Het zijn geen loze kreten. CNV-leden in de OR worden op alle mogelijke manieren door ons ondersteund. Ze staan er niet alleen voor. In een tijd met grote veranderingen is het van belang dat werknemers hun recht op medezeggenschap maximaal benutten. Zitting hebben in de OR is goed voor het bedrijf en goed voor uzelf. Door gebruik te maken van cursussen die helemaal zijn aangepast aan alles wat vandaag de dag speelt, ontwikkelt u zich. Cursussen waar u ook buiten de OR goed mee uit de voeten kunt.

Serviceverlening
CNV Dienstenbond bouwt de serviceverlening aan OR-leden steeds verder uit. Zo is er veel contact tussen onze bestuurders en de ondernemingsraden. Ook kunt u een beroep doen op het adviespunt medezeggenschap. Voor uitgebreid advies over heel gecompliceerde zaken kunt u ondersteund worden door bedrijfsadviseurs van aan het CNV gelieerde organisaties.
Durft u de uitdaging aan? Stelt u zich beschikbaar? U kunt dat doen door de u toegestuurde bereidverklaring vóór 12 mei 2005 aan ons terug te zenden. (Bentincklaan 21, 3039 KG, Rotterdam / fax: 010-2650589)

Vragen?
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u tijdens kantooruren bellen met bestuurder Harrie de Vaan op telefoonnummer (010)2651111.