BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 12 mei 2005

PETER VAN VOSSEN TRAINER VAN ATLETICO ANANAS

Niemand minder dan oud-international en voormalig profspeler Peter van Vossen gaat zijn kennis en expertise aanwenden om de voetbalnono's van Atletico Ananas te leren voetballen. Binnen drie maanden moet hij de jongens klaar stomen voor de grote wedstrijd tegen een selectie van Feyenoordspelers.

De jongens van Atletico Ananas zullen zich de komende drie maanden in het zweet moeten werken om het op te nemen tegen deze stervoetballers. In dit elftal spelen onder andere de oud-Feyenoorders Peter Houtman, Benny Wijnstekers en John Metgod. De wedstrijd waar het allemaal om draait vind plaats op zaterdag 27 juli tijdens de open dag van Feyenoord op het heilige gras van de Rotterdamse Kuip.

In het BNN-programma Atletico Ananas worden jongens die nog nooit in hun leven een balletje hebben getrapt, getransformeerd tot een ge-oliede voetbalmachine. Daarvoor hebben ze drie maanden de tijd, want eind juli zullen ze zich in een grote wedstrijd moeten bewijzen. De weg daar naartoe zal moeilijk zijn. Er wacht de spelers zware trainingen en spannende oefenwedstrijden. Van 13 juni tot en met 2 augustus van 21.30 uur tot 21.55 uur zijn de verrichtingen van de jongens te zien bij BNN op Nederland 2.

De verrichtingen van Atletico Ananas zijn te volgen via de site: atleticoananas.nl.