DaimlerChrysler Nederland

Zilveren Meetlat voor Chrysler-reclamecampagne
De advertentiecampagne voor de Chrysler PT Cruiser met 1-2-3-4 Comfortpakket, is door het maandblad Opzij onderscheiden met de Zilveren Meetlat voor de maand april. Dat maakt deze campagne tot kanshebber voor de nog prestigieuzere Gouden meetlat die eens per jaar wordt toegekend.

Elke maand kent het maandblad Opzij een Zilveren Meetlat uit aan een advertentiecampagne die er op alle fronten uit springt: vanwege het goede idee, de fraaie uitvoering en de titelkeuze en (vooral) ook door het emancipatoire gehalte.

Het rapport van de jury onder leiding van Opzij-hoofdredacteur Cisca Dresselhuys daarover: "De advertentie is sekseneutraal en dat is bij autoadvertenties eerder uitzondering dan regel. (...) Verder is dit een smaakvolle, kleurrijke advertentie en daarbij is de PT Cruiser gewoon een mooie auto."
Door de toekenning van deze Zilveren Meetlat is deze advertentiecampagne van de PT Cruiser automatisch genomineerd voor de Gouden Meetlat, die aan het einde van het jaar wordt toegekend. Over het 1-2-3-4 Comfortpakket
Met uitzondering van de Challenger en de Cabriolet, worden alle uitvoeringen van de Chrysler PT Cruiser tijdelijk gratis voorzien van het unieke 1-2-3-4 Comfortpakket. Dit pakket bestaat uit vier elementen waar zowel vrouwen als mannen veel aan hebben. De `hardware' bestaat uit Parkeerhulp Park Distance Control waarmee achteruit inparkeren kinderspel wordt. Daarnaast is er een uniek servicepakket waarmee onbezorgd rijden een nieuwe betekenis krijgt. Dat begint met maar liefst vier jaar Chrysler Privilege Service. Deze service waarborgt de mobiliteit onder alle omstandigheden: niet alleen bij pech, maar bijvoorbeeld ook als de bestuurder zijn/haar sleutels kwijt is. Een ander element is de vervangende auto service, die drie jaar lang geldig is. Als de PT Cruiser voor onderhoud of service in de garage is, krijgt de bestuurder (M/V) gratis een vervangende auto mee. De laatste component van het 1-2-3-4 Comfortpakket is volstrekt uniek: de wasservice. Elke koper (M/V) kan zijn PT Cruiser gedurende twee jaar, iedere maand gratis laten wassen.

© 1998-2005 DaimlerChrysler. All rights reserved.

Provider, Legal Notices and Terms, Privacy Statement