2e persbericht van donderdag 12 mei 2005

Eindhoven 12-05-2005 - Berichten uit de regio

Best: Hennepkwekerij ontmanteld

In een bedrijf aan De Maas in Best heeft de politie donderdagmorgen een hennepkwekerij aangetroffen. Binnen in het bedrijf waren twee kwekerijen met totaal ruim 1660 planten. De planten zijn vernietigd en de benodigde materialen zijn in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in naar de huurder van het pand.

Helmond: Verkeersongeval

Donderdag rond 12.50 uur is een man van 55 uit Helmond met zijn auto op de Varenschut tegen een verkeersbord en een lantaarnpaal gebotst. De bestuurder verklaarde even een black-out te hebben gehad. Hij is met letsel aan zijn ribben overgebracht naar een ziekenhuis. De brandweer heeft het wegdek, dat met olie besmeurd was, schoongemaakt.

Mierlo: Rookwaren gestolen

Uit een horecagelegenheid aan de Vesperstraat zijn in de nacht van woensdag op donderdag rookwaren gestolen. Het gaat om enkele honderden pakjes sigaretten en shag. De daders zijn binnengekomen door een klapraam aan de achterkant van het pand open te breken.

Eersel: Vier mannen opgepakt met drugs

De politie heeft donderdagmiddag rond 14.30 uur op de Duizelseweg vier mannen ( 20, 18, 18 en 16 jaar oud) uit Eersel aangehouden. Tijdens een controle van de auto waar de vier in zaten vond de politie drugs. De vier waren allen in het bezit van kleine hoeveelheden weed. Drie van hen hadden ook een kleine hoeveelheid cocaïne in hun bezit. Een van de vier was in het bezit van een valmes. Tegen het viertal is proces-verbaal opgemaakt. De drugs en het mes zijn in beslaggenomen.