Gemeente Baarle-Nassau


Bekendmaking: voorontwerp bestemmingsplan âHerinrichting gedeelte N260â

Burgemeester en wethouders van Baarle-Nassau maken bekend dat het voorontwerp van het bestemmingsplan âHerinrichting gedeelte N260â met ingang van dinsdag 17 mei 2005 gedurende een termijn van vier weken ter inzage ligt voor een ieder.

In het voorontwerp bestemmingsplan âHerinrichting gedeelte N260â scheppen we het planologisch kader voor de reconstructie van het wegvak van de N260 gelegen tussen de grens met de gemeente Alphen-Chaam en de voorlopige locatie van de rotonde op de Alphenseweg, die is gepland in het kader van de omlegging Baarle.

Gedurende de termijn van inzage kunnen ingezetenen en in de gemeente belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken. Mondelinge zienswijzen kunnen worden gegeven tijdens de inspraakbijeenkomst op donderdag 2 juni om 19.30 uur in het gemeentehuis van Baarle-Nassau.

Van de mondelinge en schriftelijke zienswijzen wordt een verslag gemaakt. Dit verslag zal door burgemeester en wethouders worden vastgesteld. Met die vaststelling is de inspraakprocedure afgerond. Binnen 14 dagen na die vaststelling kan een ieder die een klacht heeft over de wijze waarop inspraak gegeven is, die klacht schriftelijk kenbaar maken bij burgemeester en wethouders.

Het voorontwerp bestemmingsplan âHerinrichting gedeelte N260â ligt ter inzage in het gemeentehuis en in de bibliotheek van Baarle-Nassau.

Het gemeentehuis is gevestigd aan Singel 1 te Baarle-Nassau en is geopend op werkdagen van 9.00-12.30 uur en op wo-middag van 13.30
-17.00 uur.

De bibliotheek is gevestigd aan de Pastoor de Katerstraat 7 te Baarle-Nassau en is geopend op ma en vr van 13.30-20.00 uur, op di tot en met do van 13.30-17.00 uur en op za van 10.00-12.00 uur.

Baarle-Nassau, 13 mei 2005

Burgemeester en wethouders van Baarle-Nassau


---