Gemeente Mook & Middelaar


Spacer

Vrijwillige ouderenadviseurs aan de slag (12 mei 2005)

Nieuwe vraagbaak voor ouderen
Vrijwillige ouderenadviseurs aan de slag in Mook en Middelaar

Vanaf 1 juni start het project Vrijwillige Ouderenadviseurs in de gemeente Mook en Middelaar. Deze adviseurs helpen ouderen met informatie, advies of ondersteuning op het gebied van welzijn, wonen en zorg. Deze vrijwillige ouderenadviseurs werken samen met de ouderenwerkster van de Stichting Welzijnszorg Mook Astrid Dubbers en Ina van Es van Stichting Pantein. Het project is een initiatief van de Ouderencentrale K.B.O. in samenwerking met Welzijn Pantein in Mook.

De vrijwillige ouderenadviseur kan gratis hulp bieden als er vragen zijn over o.a. zorgverlening, het verkrijgen van hulpmiddelen, woningaanpassingen, administratieve zaken, vervoer, ouderenactiviteiten. Zij zijn er voor alle 55-plussers in de gemeente Mook en Middelaar en voor iedereen uit hun naaste omgeving. Deze vrijwilligers werken onafhankelijk van instellingen en zullen altijd uitgaan van de wensen en mogelijkheden van de ouderen. Zij zijn telefonisch te bereiken en bezoeken de ouderen op afspraak thuis.

De vrijwillige ouderenadviseurs zijn;
Mw. Liny Hermans uit Mook ,telefoon nr: 024-6962978 Mw. Willy Windey uit Molenhoek, telefoon nr: 024-3583728 Dhr. Luc Leseman, uit Molenhoek telefoonnr: 024-3584778

Berichttype Persberichten