Ingezonden persbericht


BNR Nieuwsradio

BNR Nieuwsradio wint Reissmicrofoon

BNR Nieuwsradio is door de Stichting Nipkow onderscheiden met De Zilveren Reissmicrofoon voor de beste radioprestatie. De jury, bestaande uit radio- en televisiejournalisten, heeft de prijs toegekend voor de betoonde journalistieke professionaliteit als onafhankelijke nieuwszender, ondanks het geringe budget. En daar zijn wij bijzonder trots op.

BNR Nieuwsradio is de enige nieuwszender in Nederland die 24 uur per dag, zeven dagen per week uitzendt. Wij beschouwen de prijs als een enorme stimulans. De adverteerders zijn wij dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen. Deze prijs moet ook voor u een bevestiging zijn dat adverteren op BNR Nieuwsradio er toe doet. Want bij BNR Nieuwsradio adverteert u op de nieuwszender van Nederland.

Dat BNR Nieuwsradio de nieuwszender van Nederland is wordt ook uitgedragen in de nieuwe landelijke campagne die deze maand van start gaat. De campagne wordt afgetrapt met een speciale felicitatie-uiting in de Adformatie en zal ook te zien zijn in dagbladen, op billboards en op grote reclamemasten langs de snelwegen.

Kortom BNR Nieuwsradio staat volop in de belangstelling. U kunt daar ook de vruchten van plukken, bel voor de diverse advertentiemogelijkheden met uw accountmanager of stuur een e-mail naar sales@bn.nl.

Wij horen graag van u,

Chris Schneemann

Salesmanager BNR Nieuwsradio