3 e persbericht van donderdag 12 mei 2005

Eindhoven 12-05-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Verkeerscontrole

Donderdagmiddag heeft de politie een verkeerscontrole gehouden op de Ulenpas. Hierbij werd special gelet op de geslotenverklaring. Door 39 automobilisten werd deze genegeerd. Vier automobilisten die niet handsfree belden gingen op de bon. Twee autos bleken niet APK gekeurd te zijn. De bestuurders kregen daarvoor een bekeuring.

Eindhoven: Auto gestolen

Op de Girondelaan is tussen woensdag en donderdagavond een blauwe Toyota Corolla met het kenteken RR-PT-03 gestolen.

Geldrop: Inbraak woning

Donderdag tussen 16.00 en 18.00 uur is ingebroken in een woning aan de Sluisstraat in Geldrop. De inbrekers zijn vermoedelijk via een schutting bij de woning gekomen. Er zijn verschillende deuren opengebroken en kasten doorzocht. De dieven vonden echter niets van hun gading en zijn zonder buit vertrokken.

Waalre: Snelheidscontrole

De politie heeft donderdag tussen 14.00 en 15.30 uur een snelheidscontrole gehouden op de Eindhovenseweg in Waalre. Er zijn 129 bestuurders bekeurd. De snelste reed 85 km/u. Ter plaatse geldt een maximum snelheid van 50 km/u.

Eersel: Verkeerscontrole

Donderdagmiddag hield de politie verkeerscontroles op de N284, de Postelseweg en de Nieuwstraat in Eersel. Er zijn 14 bekeuringen opgemaakt, onder meer voor het rijden door rood (6), automobilisten zonder autogordel (3), niet handsfree bellen in de auto (2),

geen bromfietscertificaat (1), geen brommerverzekering (1) en geen oranje plaat op de snorfiets (1).

Geldrop: Snelheidscontroles

Donderdag tussen 9.30 en 12.30 uur heeft de politie een snelheidscontrole uitgevoerd op het Bogardeind. Er zijn 77 bestuurders op de bon gezet. De snelste reed 87 km/u. Ter plaatse geldt een maximum snelheid van 50 km/u.

Donderdag tussen 13.00 en 15.30 uur werd een snelheidscontrole gehouden op de Eindhovenseweg in Geldrop. Er zijn 29 bestuurders op de bon gezet. De snelste reed 69 km/u. Ter plaatse geldt een maximum snelheid van 50 km/u.