KAS BANK

12 april 2005

Van der Meer beoogd commissaris KAS BANK

Aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 12 mei a.s. zal worden voorgesteld de heer prof. dr. Robert A.H. van der Meer te benoemen tot Commissaris bij KAS BANK N.V. De heer Van der Meer (1949) is verzocht de Raad van Commisarissen te komen versterken vanwege zijn bijzondere kennis van informatietechnologie en ervaring in de beleggings- en pensioenwereld. Hij zal de vacature vervullen die ontstaat door het aftreden van de heer J.H. Geertsema, wegens het bereiken van de statutaire leeftijdsgrens. Deze voordracht heeft de instemming van de toezichthouder.

Naast hoogleraar Finance aan de Rijksuniversiteit van Groningen is de heer Van der Meer directeur van P & C/Lesuut Finance B.V. Hij is commissaris bij diverse bedrijven en adviseur van pensioenfondsen en charitatieve organisaties. Van der Meer was eerder lid van de Raden van Bestuur van Fortis Amev N.V. en Aegon N.V. en werkte daarvoor bij Shell in diverse internationale financiële management functies.

Profiel KAS BANK

De KAS BANK is een solide, gespecialiseerde Europese bank met een breed scala aan modulaire effecten- en informatiediensten.