Politie Zeeland


---


O-2606-2005 Snelheidscontrole N59

Donderdag tussen 08.15 uur en 15.30 uur vond op de N59 een snelheidscontrole plaats.
In verband met wegwerkzaamheden op/aan de N59 i.v.m. de bypass over de sluis geldt hier een beperking van de max. snelheid t.w. 50 km/h.
Mede n.a.v. klachten van de wegbeheerder (Rijkswaterstaat) i.v.m. het gevaar voor de terplaatse aanwezige wegwerkers worden er regelmatig snelheidscontroles gehouden.
Vandaag is er wederom een controle gehouden.
Van de 3021 gepasseerde voertuigen reden er 1400 te snel. (bijna 50%).
Deze verkeersdeelnemers kunnen de komende tijd een acceptgiro thuis ontvangen. Omdat het een lokatie bij wegwerkzaamheden betreft, geldt een hoger tarief dat, al naar gelang de mate van overschrijding, zelfs meer dan 200% van het basistarief kan zijn.


Z-2607-2005 Hennepkwekerij ontmanteld

Woensdagmiddag is een inval gedaan in een pand in Sluiskil.
Op de eerste verdieping trof men een in werking zijnde hennepkwekerij aan met in totaal 151 planten.
De planten alsmede de apparatuur is meegenomen ter vernietiging.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland