Ingezonden persbericht


PERSBERICHT RVG18-2005
Sieradentrend

Siebel presenteert kleurrijke uitbreiding in sieradencollectie

Jade ring met edelsteen: een trendy, chique sieraad

SIEBEL - Inspelend op de felle hippe mode kleuren van 2005 komt Juwelier Siebel met een uitbreiding in haar sieradencollectie, de jadering met edelsteen "on top". Deze ring is in zes vrolijke kleuren uitgevoerd met als eyecatcher een echte edelsteen in dezelfde kleur erop. Afgemaakt met een klein randje van diamant in witgoud gezet en een parelmoer tintje op de ring, waardoor het ook een zeer geschikt sieraad is voor een "bling-bling" party of avondje uit. De collectie is modieus, eigentijds en een tikje ondeugend. Bovendien zeer opvallend door zijn unieke combinatie en kleurstelling, omdat de ringen gemaakt zijn van helder natuursteen dat krachtig van kleur is. Verkrijgbaar in geel, rood, paars, blauw, lime-groen of zwart, kies er maar één uit. Voor iedere smaak is er wel een kleur.

Kijkend naar de laatste modetrends is deze ring goed te combineren met de hippe kleding. Je hebt gelijk een passende ring bij je (nieuwe) kleurrijke outfit. Ook kun je de ring goed met wit dragen, de ring wordt dan dé opvallende kleding accessoire. Kies je toch liever voor een wat strakkere, stijlvolle look, dan is de zwarte ring met wit topaas een echte uitkomst. Deze heeft als enige een andere kleur steen "on top". Je kunt de ring bij allerlei gelegenheden dragen: lekker casual in huis of op het werk, chique tijdens een dineetje, speels aan het water ?f . zeer feestelijk tijdens een party op het strand.

De ringen zijn uitgebracht in een kleurenmix die zijn oorsprong al vond in de jaren '60, '70 en '80 en nu weer helemaal "hot" is. Vrolijk, funky, transparant maar fel, helder en krachtig. De revival van deze jaren is weer in volle gang. Siebel speelt met deze ringen in op deze kleurtrend. De originele kleur groen van jade is gekleurd naar de kleur van de edelsteen op de ring. Door de kleursteen kan de ring bovendien een gedachte uitlokken. Het rood is de kleur van de granaat, het blauw en het wit de kleur van topaas, het geel van citrien, het paars van amethist en het groen van peridoot. De magie van een kleur is dat het je aanspreekt omdat je er een associatie mee hebt. Deze ring heeft dat ook, dus. welke gaat het worden?

De ringen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende maten (mt. 16 t/m 19) bij de Siebel filialen in Nederland. Verkoopadviesprijs: E 139,--.
Voor meer informatie over Siebel verkooppunten: tel.(0900) - 8212363.


*

Ingezonden persbericht