Ingezonden persbericht

Gary Wilkerson spreekt in Groningen

Zoon van oprichter Teen Challenge ,David Wilkerson spreekt over passie voor Jezus

GRONINGEN, 20050419 -- Op donderdag 12 mei as zal pastor Gary Wilkerson spreken in de Goede Herder Kerk in Groningen. Gary, zoon van David Wilkerson, opgegroeid in een Teen Challenge centrum in de Bronx, is één van de senior pastors van de Time Square Church in New York.


Afgelopen jaar heeft hij tot vele harten gesproken op de leidersconferentie in de Bron in Dalfsen en hij wil dit ook opnieuw doen voor de gemeentes in het noorden van Nederland.
Een nieuwe generatie die spreekt met dezelfde passie en over dezelfde geweldige verlossende boodschap van Jezus Christus.
De avond vangt aan om 20.00 uur en zal verzorgd worden door het team van Teen Challenge de Spetse Hoeve.

Donderdag 12 mei aanvang 20.00 uur
De Goede Herderkerk, Heinsiusstraat 2 Groningen.

Een ieder is van harte uitgenodigd !


Biografie Gary Wilkerson
Gary Wilkerson stamt uit een lange lijn van toegewijde brengers van het evangelie. Zijn bet overgrootvader diende als aalmoezenier tijdens de burgeroorlog, zijn overgrootvader was een opwekkingsprediker die met tentcampagnes rondtrok, zijn grootvader was kerkleider en zijn vader, David Wilkerson, is internationaal erkend schrijver, evangelist en voorganger. Eén van zijn bekendste boeken Kruis in de asfaltjungle.
Gary wordt niet gedreven vanwege familietraditie maar door een duidelijke roeping van God. Hij werd geroepen toen hij 6 jaar oud was, hij begon met prediken op zijn 16e, begon als jeugd voorganger vanaf zijn 19e en start voor het eerst een nieuwe kerk op zijn 23e. e .
Vanaf die tijd diende hij ook in de staf van Times Square Church, In San Francisco richtte hij een weeshuis, een school en een jeugdhonk op
In 2002 begon Gary te reizen met zijn vader David Wilkerson, dienende op leidersconferenties over de gehele wereld. Hij leidt ook conferenties in Noord Amerika die als doel hebben om de passie voor Christus te doen toenemen. Zijn eerste boek "the divine intercessor" is in 2002 uitgegeven.
Gary's belangrijkste roeping is om te spreken, schrijven en leren over het ontwaken en vernieuwen van de hartstochtelijke honger naar de liefde van Jezus. Zijn verlangen is dat velen de hoogte,breedte en diepte van Jezus' Liefde leren kennen.
Gary Wilkerson is dit jaar ook één van de hoofdssprekers op de pinksterconferentie van stichting Opwekking te Biddinghuizen.




Ingezonden persbericht