Politie Gelderland-Zuid

Gewonden na geweld

Nijmegen 14-05-2005 - (09)

Vrijdagavond rond 23.50 uur werd aan de politie gemeld dat er geschoten zou worden op de Horstacker, 13de straat, waarbij gewonden zouden zijn gevallen. Twee personen die gewond zouden zijn zouden er op een bromfiets vandoor gegaan zijn.

De politie ging op onderzoek uit en vond op de plaats van het treffen enkele hulzen. Bij de EHBO van het Canisius-ziekenhuis vond de politie de bromfiets die door de gewonden daar was gestald. In het ziekenhuis trof de politie twee Nijmegenaren van 30 en 26 jaar. De 30-jarige man was lichtgewond en kon na behandeling het ziekenhuis verlaten. De 26-jarige man was ook gewond, maar niet levensgevaarlijk. Hij moest worden opgenomen. De beide mannen zijn aangehouden. De politie stelt nog een nader onderzoek in naar de toedracht van de zaak.

In verband met het onderzoek wil de politie verder nog geen mededelingen doen.

De politie vraagt getuigen van dit voorval of hen die hiervan op een andere manier iets weten, zich te melden op het telefoonnummer 0900 8844. Wil men anoniem blijven maar de politie wel verder helpen met het onderzoek, bel dan "Meld misdaad anoniem" op telefoonnummer 0800-7000.