Ingezonden persbericht


voorronde van The BeachBattle

Geachte mijnheer, mevrouw,

Na afwezigheid van 1 jaar is The BeachBattle terug, and ready to rock! Aankomende zaterdag is er een voorronde van The BeachBattle, georganiseerd door Saturnus. Wegens verbouwing van de zaal wordt ook deze voorronde gehouden in het Haags Pop Centrum. Het Haags Pop Centrum is te vinden aan de Burgemeester Hovylaan 12 te Den Haag. Een routebeschrijving is te vinden op onze website www.BeachBattle.com.

De volgende bands zullen aantreden:
20:30 uur - 21:00 uur: Matzko
21:20 uur - 21:50 uur: Noor
22:10 uur - 22:40 uur: Chillburn
23:00 uur - 23:30 uur: Vorago
Om 24:00 uur zal een 4-koppige jury (80%), samen met het publiek (20%) bepalen welke twee bands doorgaan naar de kwartfinale.

De kwartfinales van The BeachBattle worden gehouden op de volgende data:


- 14, 21 en 28 mei 2005 (drie opeenvolgende zaterdagen) en
- 3, 4, 10, 11, 17 en 18 juni 2005 (om en om vrijdag en zaterdag)

De halve finales en de finale zullen worden gehouden in de herfst van 2005. Vanaf de kwartfinales wordt The BeachBattle dus gehouden in de zaal van Saturnus aan de Keizerstraat 58 te Scheveningen. Doordat de finale pas in de herfst wordt gehouden, zal de prijs voor de uiteindelijke winnaar van The BeachBattle om op te treden op het Plein Open Festival eind juli vervallen. Ter compensatie zal een passende oplossing worden gezocht.

Wel zal deze prijs er nog voor de zomer uitgaan. De publiekswinnaar van de kwartfinales zal mogen optreden op het Plein Open Festival.

Graag willen wij deze gelegenheid gebruiken u hierbij uit te nodigen om in de nabije toekomst langs te komen op één van de avonden dat The BeachBattle wordt gehouden. Wellicht kunt u hiervan een artikel schrijven en opnemen in uw medium. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met ondergetekende of zelf langskomen.

Voor een compleet overzicht van de bands die al bekend zijn om in de kwartfinales te spelen en additionele informatie, verwijzen wij u naar onze website www.beachbattle.com.

Met vriendelijke groet,
The BeachBattle

Erik Niekolaas
PR-medewerker
Tel: 06 1536 8627
e-mail: PR@BeachBattle.com