Ingezonden persbericht


Dimitri from Paris 14 mei op Bacardi Batbeats in Utrecht

De internationaal hoog aangeschreven DJ Dimitri from Paris treedt op 14 mei op tijdens de 10e editie van Bacardi Batbeats in de Utrechtse club Winkel van Sinkel. Dimitri from Paris - bekend van onder andere Night at the Playboy Mansion - komt exclusief voor Bacardi Batbeats naar Nederland.

Het gemêleerde gezelschap aan DJ's bestaat verder uit Svendex (bekend van Supernatural), Seiji (bekend van Bugz in the Attic) en Kraak&Smaak.

Door zijn Cubaanse oorsprong heeft Bacardi een sterke band met Latin-muziek. Met de Future Latin Grooves die op de Batbeat-feesten te horen zijn, brengt het merk met passie moderne Latin-dance dichter bij het publiek. Naast internationaal toonaangevende DJ's krijgen opkomende talenten op Bacardi Batbeats de kans aan een groot publiek te laten horen wat ze in huis hebben.

Bacardi Batbeats is echter meer dan een mix aan moderne grooves en hartstochtelijke Latin-sounds: tijdens de feesten versmelten muziek, mode en interactieve media tot één geheel. Het unieke systeem BATMXR speelt hierbij een belangrijke rol en zorgt voor driedimensionale realtime interactie via beeld en geluid. Bij het speciaal voor Batbeats ingerichtte Naai-atelier kan men onder de noemer "Customize your own" eigen kleding onder begeleiding customizen. Op 14 mei zal de kans groot zijn dat een bekende Nederlandse mode-ontwerper aanwezig is voor adviezen op trendy kledinggebied.

Tickets voor Bacardi Batbeats zijn voor ¤15 verkrijgbaar via www.batbeats.nl , Ticketservice (de grote postkantoren en GWK's) en op de avond zelf aan de deur van de Winkel van Sinkel in Utrecht. Bacardi Batbeats wordt live geregistreerd en een week later uitgezonden op Slam FM Radio.

Line-up:
Grote zaal Dimitri from Paris
Svendex

Kleine Zaal Kraak&Smaak
Seiji



Ingezonden persbericht