TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 10-05-2005

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 14 mei
Radio 2 - 16.00 uur

VOOR IEDER WAT WILS IN TROS MUZIEKCAFÉ

Presentator Hadassah de Boer ontvangt weer de meest uiteenlopende artiesten in TROS MUZIEKCAFÉ van zaterdag 14 mei a.s.

René Riva is, net als zijn grote voorbeeld Willy Alberti, een rasechte Amsterdammer. Ook zijn stem klinkt als Tenore Napolitano Alberti. René heeft een album gemaakt met nieuwe Nederlandse romantische ballades en zaterdag brengt hij er een aantal ten gehore in TROS MUZIEKCAFÉ.

Ook uit Amsterdam komt de band MIST. Hun nieuwe album bevat 14 popsongs, waarin het geloof in ware liefde en schoonheid een triomfantelijke overwinning viert op de verslaving aan de zwartere, improductieve kant van de liefde. Een interessant thema waar zaterdag uitgebreid op wordt ingegaan.

Barrelhouse viert hun 30-jarige bestaan. En nog steeds speelt deze band prachtige 'rythm & blues'. De ene keer in de vorm van een ballad en dan weer uitbundig swingend. Dit jaar brengen ze een live-cd uit en aan Hadassah vertellen ze hier meer over.

Rich Wyman, ontdekt door de snelst spelende gitarist van de wereld Eddie van Halen, is op tour in Nederland en hij zingt drie nummers bij TROS MUZIEKCAFÉ, waarbij hij zichzelf begeleidt op de vleugel.

TROS MUZIEKCAFÉ komt ook deze zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/




TROS