Digitale Gemeente Houten

Coverband OVERLAST uit Houten in nieuw jasje

vrijdag 29 april 2005 - Bron: Koos Koster

Overlast, de coverband uit Houten, heeft zich een nieuw jasje aangemeten. Achter de domeinnaam: www.overlast.org verschijnt een vernieuwde eigen website.

Overlast is een jonge formatie, die sinds 2000 in "het circuit" speelt. Zo speelden ze afgelopen tijd in Houten op het Dorpsfeest en in de omgeving (Werkhoven, Odijk) in het voorprogramma van de Boswachters en Après Skihut. Ook elders in Nederland (Friesland, bijvoorveeld IJsfestijn Leeuwarden) en België wordt opgetreden.

De band bestaat uit een zanger, twee gitaristen, bassist, toetsenist, saxofonist en drummer. Het repertoire loopt uiteen van "gouwe ouwe" tot nieuw en van Nederlandstalig tot Engelstalig. Voorbeelden? "Another day another road van Cuby & the Blizzards, "Nederland" van De Dijk, "Still Got the Blues" van Gary Moore, "Kom van het dak af" van Peter Koelewijn, "Twilight Zone" van Golden Earring! Blöf, Pearl jam, Toto, U2 en nog veel meer.

Wil je ze eens live meemaken. Hun eerstvolgende concert in Houten is zaterdagavond 14 mei in De Grund. Dat is voor het goede doel: een project in Roemenië (kijk op www.bandmetband.com). Op Koninginnedag kunt u op Het Rond bij de Roemeniëkraam terecht en meer info krijgen. Wil je ze boeken? Kijk eens op hun website!

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).