MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

MOJO: Destinys Child Destiny Fulfilled and Lovin It

DESTINYS CHILD. DESTINY FULFILLED ... AND LOVIN IT

Destinys Child, s werelds best verkopende vrouwelijke popgroep, maakt data voor de Destiny Fulfilled ... And Lovin It World Tour 2005 bekend - Deze eerste tournee van de band in 3 jaar begint op 14 mei 2005 in Europa.

EUROPA (2 November 2004) -- Destinys Child maakt vandaag details bekend van het Europese gedeelte van hun wereldtournee Destiny Fulfilled ... And Lovin It waar velen al lange tijd reikhalzend naar uit kijken. Destinys Child (Beyoncé Knowles, Kelly Rowland en Michelle Williams) beginnen op zaterdag 14 mei in Denemarken aan dit Europese gedeelte van hun wereldtournee. Dit is de eerste tournee van de band in drie jaar. Ze gaan in een periode van 5 maanden in 75 zalen optreden in niet minder dan 16 landen.

Details zijn als volgt:

Show datum
Onsale datum
Land
Stad
Zaal

Za 14 mei
8 Nov
Denemarken
Kopenhagen
Forum

Zo 15 mei
6 Nov
Noorwegen
Oslo
Spektrum

Di 17 mei
5 Nov
Zweden
Stockholm
Globe

Do 19 mei
5 Nov
Duitsland
Hamburg
Colorline Arena

Za 21 mei
5 Nov
Duitsland
Stuttgart
Schleyerhal

Ma 23 mei
6 Nov
Nederland
Rotterdam
Ahoy

Do 26 mei
12 Nov
Italie
Milaan
Filaforum

Vr 27 mei
5 Nov
Zwitzerland
Geneve
Arena

Za 28 mei
10 Nov
Frankrijk
Parijs
Bercy

Ma 30 mei
5 Nov
Duitsland
Frankfurt
Festhalle

Di 31 mei
5 Nov
Duitsland
Keulen
Arena

Do 2 juni
5 Nov
GB
Londen
Earls Court

Zo 5 juni
5 Nov
GB
Birmingham
NIA

Ma 6 juni
5 Nov
GB
Manchester
MEN Arena

Do 9 juni
12 Nov
Ierland
Dublin
Lansdowne Rd

Deze tournee kent een balans tussen aan de ene kant de spectaculaire productie en charismatsiche uitstraling van Destiny's Child en aan de andere kant de intieme sfeer en het directe contact met het publiek, zoals in een zaal als Ahoy mogelijk is.

De band begon met plannen maken voor deze tournee nadat hun nieuwe album Destiny Fulfilled (Sony Music) klaar was. Destiny Fulfilled is het eerste studioalbum van dit met Grammys berkoonde trio sinds het album Survivor (2001), dat wereldwijd een nummer 1 cd was. Het nieuwe album bevat de huidige single Lose My Breath; nu al een Top 5 hit in de Amerikaanse Billboard Hot 100.

De Destiny Fulfilled ... And Lovin It tournee kent een totaal nieuwe podiumopbouw, die is ontworpen door hetzelfde team dat verantwoordelijk was voor de sensationele sets en dramatische effecten die de band heeft gebruikt tijdens de Independent Womenwereldtournee.

De Destiny Fulfilled ... And Lovin It tournee wordt gepresenteerd door McDonalds. McDonalds deelt onze passie voor muziek, daarom kunnen we niet wachten om contact te maken met al onze fans over de hele wereld, zei Beyoncé Knowles, een van de oprichtsters van Destinys Child. We hebben altijd gezegd dat we samen terug zouden komen... met een groep optreden is veel leuker. We zijn van plan om dit onze grootste en meest spectaculaire tournee tot nu toe te maken!

Destinys Child komt uit Houston,Texas, om al snel een van de best verkopende groepen in de periode eind jaren 90 / begin jaren 00 te worden. Destinys Child overdonderde de muziek scene in 1997 met hun multi-platinum single No, No, No. De meervoudig met Grammy Awards onderscheiden groep heeft meer dan 40 miljoen albums verkocht en kreeg in totaal 22 gouden, platinum en multi-platinum platen. Het nieuwe album van de groep, Destiny Fulfilled, wordt door Sony Music op 15 november aanstaande uitgebracht.

Kaarten voor alle data zijn beschikbaar in uiteenlopende prijs categorien.

Leden van Destinys Childs Official Fan Club krijgen vanaf vandaag de mogelijkheid om kaarten te bemachtigen voor de meeste shows. De kaarten die tijdens deze tour worden verkocht, maken de eigenaar gratis proeflid van de officiele Fan Club.

Op www.mydestinyschild.com is alle informatie over kaarten en lidmaatschap te vinden.