Nederlandse Politiebond


Gratis NPB-kaarten voor Muziekfeest in de Arena

Gepubliceerd: zaterdag 07 mei 2005.

Op zondag 15 mei (Eerste Pinksterdag) is de Amsterdam ArenA het toneel van een wervelend, drie uur durend show- en muziekspektakel met vele (inter)nationale topartiesten ten bate van Villa Pardoes, het vakantieverblijf in Kaatsheuvel dat alleen toegankelijk is voor kinderen met een levensbe- dreigende ziekte.

De programmering is opgebouwd rond 25 artiesten die hun allergrootste hits ten gehore brengen. Dit wordt het grootste familiefeest van Nederland, omdat naast de populairste kinderacts ook de grootste artiesten van toen en nu voor het voetlicht treden. Showbal- letten en speciale effecten dragen bij aan een totaalspektakel dat zijn weerga niet kent. Het indrukwekkende showpodium op de middenstip, met uitlopen dwars door het pu- bliek, zorgt voor een optimale betrokkenheid en garandeert iedere bezoeker goed zicht.

NPB-leden kunnen voor dit enorme familiefeest GRATIS toegangskaartjes bemachtigen: maximaal zes per persoon, zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij: surf naar de homepage van de NPB-website en log in als NPB-lid, surf vervolgens naar de pagina VOORDEELAANBIEDINGEN en reserveer via de aldaar zichtbare link (alleen zichtbaar voor ingelogde NPB-leden). U krijgt de kaartjes daarna zo snel mogelijk thuisgestuurd.

De artiesten die live zullen optreden zijn (onder voorbehoud)


* CLIFF RICHARD

* Frans Bauer

* Ch!pz

* Corry & De Rekels
* Lee Towers

* Piet Piraat

* Guus Meeuwis

* Anita Meyer

* BZN

* Lenny Kuhr

* De Havenzangers
* Piet Veerman

* Dennie Christian
* Mieke

* Benny Neyman

* Marianne Weber
* Jan Smit

* Charlene

* Ronnie Tober

* Anneke Grönloh
* Peter Koelewijn
* Jacques Herb

* Hanny

* Henk Wijngaard
* Wolter Kroes

* Petra Berger

* Koos Alberts

* Ernst Daniel Smid.

Overname van deze informatie is toegestaan mits met bronvermelding. © 07 05 2005 NPB