Digitale Gemeente Houten

Tweede editie van het Heerlijk Houten Festival op Tweede Pinksterdag

woensdag 27 april 2005 - Bron: Arno Schikker

Lions Club Houten en Junior Kamer Kromme Rijn hebben wederom de handen ineen geslagen om dit jaar op maandag 16 mei het Heerlijk Houten Festival te organiseren. Het festival is een familiedag voor Jong en Oud in het Oude Dorp van Houten dat om 12:00 uur aanvangt en rond 18:00 uur wordt afgesloten.

Het festival biedt deze middag een variëteit aan niet-alledaagse attracties en entertainment voor de jeugd, waaronder het populaire straatvoetbaltoernooi, dat in sportieve banen wordt geleid door enkele bekende FC Utrecht spelers. Penalties schieten met gelegenheidsdoelman Burgemeester Cor Lamers is wederom onderdeel van het toernooi. Ook het Rad van Fortuin en een Kindervoorstelling zullen niet ontbreken tijdens deze gezellige dag. In totaal zullen op en rond het verkeersvrije plein meer dan 10 activiteiten, spellen en spelen georganiseerd worden voor alle leeftijden.

Het evenement wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren en de horeca-ondernemers in het Oude Dorp, die een deel van de opbrengsten afstaan voor het goede doel dat door de Lions Club en de Junior Kamer is uitgekozen: een nieuw te bouwen Skatebaan in Houten.

Tijdens het Heerlijk Houten Festival wordt wederom gebruik gemaakt van het speciale festivalgeld De Rabo, die 0,50 waard is. Bij speciale kassas kunnen deze Rabos in stroken van vijf gekocht worden voor 2,50. Bij de attracties en de horeca kan uitsluitend met dit speciale festivalgeld worden betaald.

Het belooft wederom een fantastische dag te worden voor de inwoners van Houten. Dankzij de inzet en het enthousiasme van Junior Kamer Kromme Rijn en Lions Club Houten en de ondersteuning van de sponsoren, de horeca-ondernemers en de gemeente Houten maken we er weer een vrolijke happening van en proberen we de nieuwe skatebaan gezamenlijk te realiseren, aldus festivalvoorzitter Waldi van Slagmaat.

Voor actuele informatie over het Heerlijk Houten Festival is een speciale website opgezet: www.heerlijkhouten.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).