Perdu
A.s. Vrijdag bij Perdu:

Vrijdag 20 mei
Presentatie Kiez21 - growing magazine for culture, theory and journalism
Aanvang 20.30 uur
Toegang: gratis (wel reserveren!: 020 422 05 42)

Kloveniersburgwal 86, Amsterdam.

M.m.v. Popel Coumou, Margien van Doesen, Jos Joosten, dj Melon (o.v.), Samuel Vriezen, de redactie van Kiez21 e.a.

Op 20 mei vindt de presentatie plaats van Kiez21 - growing magazine for culture, theory and journalism (www.kiez21.org). Een internationaal, kritisch, interdisciplinair én actueel internetmagazine dat zich inzet voor vernieuwing in de cultuurbeschouwing en journalistiek.
'Interdisciplinair', 'kritisch', 'actueel'? U denkt wellicht: allemaal toverwoorden en holle frasen! En toegegeven: al te vaak gebruikt men dergelijke begrippen louter om retorische redenen. Maar Kiez21 wil daar verandering in brengen.
Op deze avond treedt de bezoeker voor het eerst toe tot een labyrintisch en almaar groeiend virtueel domein, dat als podium dient voor experimentele cultuurwetenschappers, journalisten en kunstenaars. Het programma van de avond weerspiegelt het interdisciplinaire karakter van Kiez21: er is onder meer een online presentatie van de site, een expositie van fotograaf/beeldend kunstenaar Popel Coumou, muziek van dj Melon (o.v.) en componist Samuel Vriezen, en een live recensie van Kiez21 door de vlijmscherpe criticus Jos Joosten.
Kortom: een avond vol cross-over cultuurbeschouwing, spannende performances en onversneden kritiek. Houd de website (www.perdu.nl) in de gaten voor nadere informatie!

De redactie van Kiez21 bestaat uit: Gaston Franssen, Sofie Gielis, Anneke Jansen, Maarten de Pourcq en Thorsten Wagner.