Ingezonden persbericht

Dutch Network Engineers introduceert de flitsmigratie

MIGREREN ZONDER STOPPEN



CAPELLE AAN DEN IJSS, 20050520 -- Het automatiseringsbedrijf Dutch Network Engineers (DNE) komt met een nieuw concept voor netwerkbeheer en gegevensmigratie voor het midden- en kleinbedrijf: 'migreren zonder stoppen'. Met andere woorden: ingrijpende klussen aan het computernetwerk worden uitgevoerd zonder werkonderbreking, snel, trefzeker en met unieke garanties. Met andere woorden: de flitsmigratie.


Het DNE-concept gaat uit van de grootste zorg van de opdrachtgever: hoe houd ik mijn gegevens en processen optimaal in stand als er aan het systeem moet worden gewerkt? DNE-directeur Richard de Groot: "In deze tijd waarin het vaak gaat over de vorm, denken wij aan de inhoud. Een bedrijf wil werken, geen extra kosten maken. Als wij met het netwerk bezig zijn, kán de klant werken en blijven zijn kosten binnen de perken. Het uitgangpunt is dat de gebruikers van zo'n flitsmigratie nauwelijks iets moeten merken. Helemaal niets als het even kan."
DNE, met vestigingen in Capelle aan den IJssel en Zwolle, kan dit bijzondere aanbod doen op basis van een gedegen kennis en jarenlange ervaring op het gebied van kleine en middelgrote bedrijfsnetwerken. "Wij zijn doorgewinterde migratiespecialisten", aldus DNE-directeur Richard de Groot. "Vrijwel elk probleem dat ze tegenkomen, hebben onze technici al eens eerder opgelost en als dat niet zo is, hebben ze bronnen waar de benodigde kennis snel te halen valt." Bovendien zijn de DNE-technici zonder uitzondering enthousiastelingen. "Ze hebben een passie voor het oplossen van complexe vraagstukken, passie voor hun vak dus", zegt De Groot.
Dankzij die instelling kan DNE vaak sneller en effectiever werken dan grote automatiseringsbedrijven. Met als resultaat een duidelijke fixed price-afspraak voor een complete migratie, inclusief de hulp die gebruikers na afloop soms nodig hebben. En garantie: DNE komt maar één keer langs, en dat is om een probleem op te lossen.
Behalve in migratie is Dutch Network Engineers gespecialiseerd in systeembeheer en probleemoplossing bij Windows 2003 Server-systemen.