Gemeente De Wolden


Zuidwolde, 6 april 2005

Persbericht

Art Explosion 2005

Op 20, 21 en 22 mei 2005 vindt in Assen voor de dertiende keer de manifestatie Art Explosion plaats. Dit evenement in het centrum van de Drentse hoofdstad, oorspronkelijk begonnen als kunstmanifestatie, richt de afgelopen jaren steeds meer ruimte in voor initiatieven op andere 'onderdelen' binnen de sector cultuur.

Dit jaar wordt ook een aantal gemeentepleinen ingericht, waar culturele organisaties uit een bepaalde gemeente zich kunnen presenteren aan een breed publiek. Er wordt dus ook ruimte ingericht voor organisaties uit de gemeente De Wolden. Hierbij valt te denken aan organisaties, maar ook particulieren, die actief zijn in de beeldende kunst, toneel- en theatergroepen, muziek- en zangverenigingen, maar ook musea en andere toeristische trekpleisters.

Het evenement trekt jaarlijks ongeveer 30.000 bezoekers. Dus als u gebruik wilt maken van deze unieke mogelijkheid om uw organisatie of activiteit aan een breed publiek te presenteren, of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met mevr. T. Duursma (Projectfunctionaris Evenementenbeleid van de gemeente Assen), tel. (0592) 366433.

///////////////////////////////




Gemeente De Wolden