Gemeente Aalburg


Informatie Jongerencentrum

jongerencentrum.jpg

De Stichting Jongerencentrum Aalburg organiseert een kijkmiddag en een prijsvraag!

Verzin een naam en een logo voor het nieuwe jongerencentrum en win een Flitsend mobieltje!

Kijkmiddag:

20 mei 2005 vanaf 16:00 uur.

Iedereen die geïnteresseerd is om vrijwilliger te worden, of van plan is het jongerencentrum te gaan bezoeken, is van harte welkom op de kijkmiddag om alvast een kijkje te komen nemen in het nieuwe jongerencentrum aan de Perzikstraat te Wijk en Aalburg. Op deze dag kun je je uiteraard ook nog opgeven om vrijwilliger te worden. De bouw vordert snel, maar nu moet het gebouw nog een naam hebben!

Prijsvraag:

Het bestuur van de Stichting Jongerencentrum Aalburg daagt jou uit om een hippe naam te bedenken voor het nieuwe jongerencentrum. (Bijna) alles mag; de enige beperkingen zijn dat de inzendingen geen racistisch of anderszins discriminerend karakter mogen hebben.

Heb je wel fantasie maar ben je niet zo creatief, dan is dat geen probleem: stuur jouw idee voor een naam in, eventueel met een omschrijving van hoe het logo eruit zou kunnen zien. We verwachten geen professioneel uitziend logo, maar als je dat wèl kunt: des te beter! Dan ben je bovendien van harte welkom om je aan te melden als vrijwilliger voor de publiciteitscommissie!

De inzendingen worden door het bestuur van de stichting beoordeeld op bruikbaarheid, originaliteit en uitstraling. De winnaar zal op 18 juni 2005 op de jaarmarkt bekend gemaakt worden. Naast het winnen van een mobieltje zal het winnende ontwerp uiteraard gebruikt gaan worden op het gebouw, op de website en alle andere publicaties van het jongerencentrum. Onder de inzenders worden bovendien 5 CD-bonnen verloot!

Inzenden kan op vele manieren:


* Je kunt het onderstaande formulier invullen en opsturen, eventueel voorzien van je logo.

* Je kunt je inzending mailen naar m.delange@aalburg.nl (wel graag alle gevraagde gegevens overnemen van het formulier).
* Je kunt je inzending persoonlijk inleveren op de kijkmiddag op 20 mei 2005.

* Inzenden kan ook via een formulier op www.aalburg.nl klik op dienstverleningen formulieren.