Gemeente Haarlem


13 mei 2005
sector Stedelijke Ontwikkeling

Gemeente Haarlem, het college van burgemeester en wethouders

Persuitnodiging


Rondleiding bewoners op het Ripperda bouwterrein


De bouwwerkzaamheden op het Ripperda terrein zijn inmiddels in volle gang. Medio 2007 is de eerste oplevering van de woningen. De omwonenden van de Ripperda krijgen vrijdag 20 mei de gelegenheid om de bouwkuip van de Ripperda te bekijken onder leiding van Wethouder Jur Visser. Daarnaast wordt er informatie verstrekt over de aankomende bouwwerkzaamheden, planning en verkoop van de beschikbare woningen.

De gemeente Haarlem nodigt u hierbij uit om vrijdag 20 mei aanwezig te zijn bij deze rondleiding op het Ripperda terrein.

Het programma ziet er als volgt uit:

16.15 uur Ontvangst bewoners

16.30 uur Rondleiding in de bouwkuip Ripperda / Informatiemarkt

17.30 uur Afsluiting rondleiding en informatiemarkt


Op het oude Ripperda Kazerne terrein worden 350 woningen gebouwd. Daarnaast komen er kantoor/bedrijfsruimten, een kinderdagverblijf en de Verpleeghuis Overspaarne voor dementerende ouderen. Voor de bewoners en bezoekers van de Ripperda terrein en het winkelcentrum Cronjéstraat wordt een ondergrondse parkeergarage gebouwd voor ongeveer 850 auto's.

Wij adviseren u geschikte schoenen en kleding aan te trekken op het bouwterrein. Tevens is het betreden van het bouwterrein geheel op eigen risico.


---