Ingezonden persbericht


GROTE VOETBAKARAVAAN TIJDENS TERBORG TOERNOOI

Tijdens het 26e internationale A-jeugdvoetbaltoernooi in het Achterhoekse Terborg zal een grote Voetbalkaravaan Sportcomplex De Paasberg aandoen. Dit naar aanloop van het WK Jeugd Voetbal 2005 dat komende zomer in Nederland wordt gehouden.

Doetinchem is een van de speelsteden van het WK Jeugd Voetbal 2005. Hierdoor wordt alles op het gebied van beweging en voetbal gestimuleerd voor alle kinderen in de Achterhoek. De Voetbalkaravaan biedt tal van attracties zoals het 'panna-veld', vier-tegen-vier en 'Dikke Bertha'. Hierbij wordt gemeten hoe hard iemand schiet. Tevens worden er wedstrijden gehouden om de penaltybokaal voor kinderen uit de gemeente Oude IJsselstreek, waar Terborg onder valt.

Het Terborg Toernooi begint vrijdag 20 mei om 16.15 uur met de openingscermonie. Aansluitend vindt de openingswedstrijd tussen Oud De Graafschap en het Streekteam Oude IJsselstreek plaats. Daarna spelen alle deelnemende team één wedstrijd. Zaterdag 21 mei volgen vanaf 10.00 uur de overige poule-wedstrijden. Zondag 22 mei hebben de finaleronden plaats. Bezoekers van het Terborg Toernooi hebben gratis toegang bij de spelen van de Voetbalkaravaan.

De finale van het Terborg Toernooi zal zondagmiddag 22 mei om 17.15 uur aanvangen. Het tijdstip van de finale is verzet vanwege de competitiewedstrijd De Graafschap - Vitesse die 's middags in stadion De Vijverberg wordt gespeeld. Hierdoor hebben de bezoekers aan die wedstrijd ruimschoots de tijd om de finale van het Terborg Toernooi bij te wonen.

Het deelnemersveld van het 26e internationale A-jeugdvoetbaltoenooi in Terborg:


. Ajax

. Feyenoord

. PSV

. Hertha BSC (Duitsland)

. Boca Juniors (Argentinië)

. Atletico Mineiro (Brazilië)

. Cruzeiro (Brazilië)

. Nigeria (WK-deelnemer)

Voor meer informatie omtrend bovenstaand persbericht kunt u contact met mij opnemen via telefoonnummer: (06) 50 28 43 00.

Met vriendelijke groet,

Vidal Horjus, Manager PR- en media-activiteiten Terborg Toernooi

KIJK OOK OP: WWW.TERBORGTOERNOOI.NL

---- --