Gemeente Baarn

Koninklijke onderscheiding voor de heer Van Driel

Tijdens de lintjesregen op 29 april 2005 heeft Baarnaar de heer G.J. van Driel in Rotterdam een Koninklijke Onderscheiding ontvangen.

Ter gelegenheid van Koninginnedag 2005 is bij de Algemene Gelegenheid de heer Van Driel Koninklijk onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje Nassau in verband met zijn grote verdiensten voor de bridgesport gedurende 35 jaar. De uitreiking heeft in de gemeente Rotterdam plaatsgevonden, omdat de heer Van Driel ten tijde van de indiening van de aanvraag voor een Koninklijke onderscheiding woonachtig was in de deelgemeente Prins Alexander van de gemeente Rotterdam. Ook de verdiensten, waarvoor de heer Van Driel is onderscheiden, hadden betrekking op de periode dat hij aldaar woonachtig was. De heer Van Driel is inmiddels al weer anderhalf jaar inwoner van Baarn en heeft inmiddels zijn weg naar de Baarnse bridgeclub gevonden.

De gemeente Baarn was niet bekend met deze uitreiking aan de Baarnse inwoner. Onlangs werd gemeld dat de heer Van Driel Koninklijk is onderscheiden. Uiteraard is het gemeentebestuur trots dat een inwoner is onderscheiden. De loco-burgemeester, de heer W.L. Lieberwerth, zal binnenkort een bezoek brengen aan de heer Van Driel en hem de felicitaties namens het gemeentebestuur overbrengen.