Ingezonden persbericht


Radio 538 start merchandise shop in samenwerking met Vespro

Hilversum, 20 mei 2005 De Radio 538 merchandise shop is vanaf deze week officieel geopend. Speciaal voor luisteraars van Radio 538 zijn in samenwerking met de disckjockeys speciale items geproduceerd die exclusief via de 538-site te verkrijgen zijn. Naast een standaard assortiment worden producten gerelateerd aan de populaire Radio 538 programma s aangeboden. Het radiostation heeft hiervoor een exclusief meerjarig contract gesloten met Vespro, onderdeel van de VesproMotion Group.

In haar ruim twaalf jarig bestaan is de zender niet alleen uitgegroeid tot het best beluisterde radiostation maar ook tot een sterk merk. Naast evenementen en cd's, is het nu ook tijd om een complete merchandiselijn te koppelen aan Radio 538.

.radio538.nl te koop zijn.

Evers Staat Op en Ruuddewild.nl-assortiment

Naast het assortiment van sleutelhangers, keycords, T-shirts en een cd-etui, worden programmagerelateerde producten verkocht in de shop. Zo is een Evers Staat Op! -lijn ontwikkeld met onder andere een badjas, douchegordijn en thermomok. Bovendien is de originele big shopper van Ruuddewild.nl een echte must have. Maar ook Juize.FM heeft haar eigen t-shirts, caps en hooded sweaters.

In de toekomst krijgt ieder Radio 538 programma een item die samen met de deejay van het programma is ontwikkeld. En gaat DJ Ruud de Wild in een later stadium unieke handbeschilderde shirts van zijn hand verkopen via www.radio538.nl.

Vespro

VesproMotion verzorgt onder meer de totale back-office voor marketing campagnes. Diensten die in-house worden aangeboden zijn; data-entry, database beheer, call-center, print&mail, financiële afwikkeling, assortiment samenstelling, inkoop en voorraad beheer, logistieke afwikkeling, verzending, mailorder catalogi, fysieke service punten en de totale opzet en beheer van webshops. Bedrijven binnen de VesproMotion Group zijn: Vespro Loyalty (Loyaliteit programma s, waaronder Airmiles), VesproActive (exploitatie van merchandising rechten o.a. Ajax, PSV, Feyenoord en Radio538), Bakker Continental (fulfilment van DM acties), PickYourGifts (kerstpakketten) en Albracht Groningen (logistiek, DM, print&mail). De VesproMotion Group is onderdeel van de ECF-Group.

www.ecf-group.com

Radio 538

Radio 538 is Top 40-muziek, de beste hits, Dance, R&B en natuurlijk de populaire deejays Edwin Evers, Ruud de Wild, Jeroen Nieuwenhuize, Wessel van Diepen en Barry Paf. Check voor meer informatie radio538.nl en radio538.info.