Ingezonden persbericht


Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.

persbericht

Christijan Albers & dynabyte starten actie op internet met formule 1 prijzen

20 mei 2005

Dynabyte, partner van Christijan Albers en het Minardi F1 team, heeft nu een fantastische F1 actie op internet, waarbij supersnelle prijzen te winnen zijn! Meedoen is simpel! Bezoek www.dynabyte.nl, doe mee aan de prijsvraag en maak kans op een bezoek aan een Formule 1 race voor 2 personen inclusief een bezoek aan het team, een race met Christijan Albers in een F1 two seater of één van de vele originele Christijan Albers Formule 1 caps t.w.v. ¤ 39,95!

Tevens ontvangt iedereen die een PC of notebook bij Dynabyte aanschaft, een gratis originele Christijan Albers Formule 1 cap.

Het partnership tussen Christijan Albers en Dynabyte is tot stand gekomen door bemiddeling van GR8 Industries en is ingegaan vanaf de race in Imola waar tevens de nieuwe Minardi PS05 werd gelanceerd. Het logo van Dynabyte is inmiddels veelvuldig te zien op Christijan's helm, raceoverall en op de raceauto's van het Minardi F1 team.

Christijan Albers over het partnership: "Ik ben ontzettend trots dat wederom een toonaangevend bedrijf mij en Minardi ondersteunen. Het motiveert mij nog meer om maximaal te presteren en het geeft aan dat Minardi de weg naar boven te pakken heeft."

Dynabyte is sinds 1985 de meest toonaangevende computerwinkelketen en is met haar 43 vestigingen de grootste van Nederland. Ook op internet is Dynabyte toonaangevend. In 2004 en 2005 won Dynabyte de prestigieuze Thuiswinkel Award. Dynabyte is een winnaar en deelt deze ambitie met Christijan Albers en Minardi, samen een perfect team.

///////////////////////////// einde persbericht //////////////////////////