Ingezonden persbericht


News alert

ilse maakt Miss Mama 2005 bekend

Amsterdam, 20 mei 2005 ilse heeft vandaag bekend gemaakt welke moeder de titel Miss Mama 2005 mag dragen. ilse selecteerde vijf moeders uit de 750 vrouwen die werden genomineerd via http://www.jebentdeliefste.nl in verschillende categorieën: OmaMama, Liefste Mama, Doorzetter, Gekste Mama en Steun&Toeverlaat. De 60.000 nieuwsbriefabonnees van ilse hebben mogen stemmen op hun favoriet. Riny uit Bleiswijk is de gelukkige winnares. Zij ontvangt een sieraad ter waarde van 400 euro van juwelier Siebel en krijgt een exclusief interview met het weekblad Vriendin aangeboden.

Moederdag leeft enorm onder de bezoekers van ilse.nl , aldus Kim Swagemakers, hoofdredactrice van ilse.nl. Maar liefst 750 trotse familieleden nomineerden hun Miss Mama in geuren en kleuren op ilse. De steeds groter wordende verzameling Missen werden soms meer dan 20.000 keer per dag bekeken en de ilse nieuwsbrief trok bijna 300 nieuwe abonnees om te kunnen stemmen op de 5 genomineerden!

We vinden het ontzettend leuk dat onze moederdagactie zo enthousiast is ontvangen en dat er massaal is gereageerd , aldus Lianne van der Kruk, marketing manager bij ilse media. Volgend jaar gaan we dan ook weer groot uitpakken met moederdag; alle moeders van Nederland zijn bij deze gewaarschuwd!

(197 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE
Foto van Miss Mama 2005 en winnende tekst vindt u in bijlage

Over ilse media groep
ilse media is actief sinds 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste internetuitgever van Nederland. Met een rijk portfolio van websites, waaronder www.ilse.nl, www.startpagina.nl, www.nu.nl, www.overzicht.nl, www.web-log.nl en www.download.nl bereikt ilse media 63% van alle internetters van 13 jaar en ouder in Nederland. De jeugd- en jongerenwebsites www.kaboem.nl en www.cu2.nl zijn onderdeel van ilse media dochter newrulez. Samen genereren ilse media en newrulez 500 miljoen pageviews per maand op het internet.

Naast haar online activiteiten is ilse media uitgever van de welke informatiegidsen. Deze uitgaven en de website www.welke.nl, helpen de consument bij het maken van grote aankoopbeslissingen. ilse media is een onderdeel van Sanoma Uitgevers, uitgever van 62 magazines in Nederland.

Voor meer informatie over de ilse media groep kunt u terecht op www.ilsemedia.nl

Voor meer persinformatie:

Kim Swagemakers, redactie ilse.nl
T: +31 (0)6-288 882 06
E: kim.swagemakers@ilsemedia.nl

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com