Aladdin's eToken NG wint Frost & Sullivan award voor productinnovatie

IJsselstein, 20 mei 2005 - Analisten- en consultancybureau Frost & Sullivan heeft Aladdin's eToken NG (New Generation) bekroond met de award voor productinnovatie. De eToken NG, een smartcard USB token met one-time-password functionaliteit, kwam als beste naar voren in categorie authenticatiehardware. Met de award bestempelt Frost & Sullivan Aladdin als technologisch leider in dit segment.

De eToken NG genereert, beschermt en slaat persoonsgebonden gegevens -zoals wachtwoorden en andere digitale legitimatie- op. Frost & Sullivan roemde met name de flexibiliteit en integratiemogelijkheden van de eToken NG. Met de USB-interface kan zonder smartcard-lezer verbinding worden gemaakt met het netwerk. De OTP (one time password) functionaliteit kan daarbij gebruikt worden voor toegang tot het netwerk als er geen USB-poort beschikbaar is. Zowel RSA als VeriSign maken al gebruik van Aladdin's USB authenticatietechnologie. VeriSign is hiervoor bovendien een OEM-overeenkomst aangegaan met Aladdin.

Klik hier voor het volledige Engelstalige persbericht


* Een hoge resolutie foto van de eToken NG is verkrijgbaar via: aladdin(at)whizpr.nl

Over Aladdin
Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content: van applicatiesoftware tot en met internetgebruik en -toegang. Aladdins klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het internet bieden, inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en -productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdins website www.Aladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.



Ingezonden persbericht