Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Reliance Managed Services en Natura Artis Magistra gaan uitbestedingsovereenkomst aan

Aalsmeer, mei 2005

Reliance Managed Services (Reliance), de specialist voor het migreren en beheren van middelgrote omgevingen en Natura Artis Magistra (Artis), de oudste dierentuin van Nederland, zijn een drie-jarige overeenkomst aangegaan inzake Office Out Of The Box.

Office Out Of The Box is het totaalconcept van Reliance, waarin voor een vaste prijs per werkplek per maand, vast omschreven diensten en producten worden geleverd. Door deze manier van werken is vooraf duidelijk wat geleverd wordt tegen welke prijs en worden de initiële, hoge investeringen in met name hardware en software tot een maandbedrag gereduceerd.

Deze overeenkomst staat voor het leveren en implementeren van een nieuwe werkplekomgeving, welke straks volledig zal bestaan uit IBM/Lenovo desktops met Thinkvantage technologie, ingericht met Windows XP. Daarnaast zal de server omgeving gemigreerd worden naar Microsoft Windows 2003 en Exchange 2003. Vervolgens zal Reliance gedurende een minimale periode van drie jaar deze nieuwe omgeving beheren. Beide partijen streven naar een langdurige samenwerking.

"Wederom tonen we aan dat we ons kunnen onderscheiden op het gebied van managed services", aldus Soekhram Gokoel, CEO BITS Group. "Met kerntaken zoals onderzoek en onderwijs heeft Artis behoefte aan een geavanceerde infrastructuur, die conform de nieuwste technologien is ingericht tegen lage beheerkosten. Als specialist voor het migreren en beheren van I(C)T-omgevingen vormt Artis een kolfje naar onze hand".

Over Reliance Managed Services
Reliance Managed Services maakt als werkmaatschappij onderdeel uit van de BITS Group en heeft een specifieke focus op managed services dienstverlening voor middelgrote organisaties. De BITS Group is de holdingmaatschappij van een aantal specialistische I(C)T dienstverleners en is een van de snelst groeiende IT-ondernemingen in Nederland. Naast snelle groei, uitgedrukt in een nominatie voor de Deloitte Fast 50, staan kwaliteit en innovatie hoog in ons vaandel. In 2004 is de BITS Group winnaar geworden van de Excellence Award als het meest innovatieve bedrijf met meer dan 50 medewerkers in de regio Meerlanden/Kennemerland. Daarnaast is de BITS Group toegetreden tot het illustere gezelschap van HP Platinum Partners op het gebied van klanttevredenheid.

De BITS Group realiseerde over 2004 een omzet van 4,6 miljoen Euro, een stijging van 42% ten opzichte van 2003.

Voor vragen over dit persbericht kunt u zich melden tot Alex Damaschek op telefoonnummer: 0297 381 251 of per e mail: alex.damaschek@bitsgroup.nl .

www.bitsgroup.nl www.reliance.nl www.officeoutofthebox.nl

---- --