Politie Zeeland


---


O-2781-2005 Personenauto gestolen na woninginbraak

In de nacht van donderdag op vrijdag is er ingebroken in een woning aan de Oostweg in Krabbendijke.
Nadat uit de woning de autosleutels waren ontvreemd, werd hiermee een bij de woning geparkeerde auto weggenomen. Het betreft een grijze Mercedes 200 cdi voorzien van het kenteken 13-RK-TL.


O-2782-2005 Auto-inbraak

Aan de Grevelingen in Bruinisse is donderdagavond rond 18.00 uur ingebroken in een geparkeerde auto.
Uit de auto werden een tas en een laptop weggenomen t.w.v. enkele honderden euro's.


O-2783-2005 Inbraakpogingen in Tholen

In de nacht van donderdag op vrijdag is in Tholen op twee plaatsen geprobeerd in te breken.
Het hekwerk van een bedrijfsterrein aan de Slabbecoornweg was vernield, vanaf het terrein werden voor zover bekend geen goederen weggenomen. Op een bedrijfsterrein aan de Oesterdam werd geprobeerd in te breken in een container wat echter niet is gelukt. Wel werd het hekwerk dat toegang tot het terrein gaf vernield.


O-2784-2005 Uitnodiging pers voor open dagen politiebureau Tholen

Deze "open dagen" zijn bedoeld voor de leerlingen van de basisscholen die deelnemen aan het S.A.P.-project. Net als vorig jaar bent u weer van harte welkom, echter wij hopen dat u met het volgende rekening wilt houden.
De "open dag" van maandag 23 duurt van 09.00 uur tot 15.30 uur. Op deze dag komen 13 scholen op bezoek. De "open dag" van dinsdag 24 mei duurt van 09.30 uur tot 15.00 uur. Op deze dag komen 6 scholen op bezoek.
Gezien dit drukke tijdsschema is ons verzoek om even te laten weten of en wanneer u wilt komen. Wij kunnen er dan voor zorgen dat u te woord kunt worden gestaan door zowel ons als de leerlingen zelf. U kunt hiervoor contact opnemen met het politiebureau in Tholen, tel. 0900-8844 en vragen naar S. Kastelijn of C. v.d. Wielen.


O-2785-2005 Aanrijding in Kapelle

In Kapelle raakten vrijdagmorgen rond 08.00 uur twee personenauto's beschadigd bij een kop/staartbotsing.
Een 38-jarige automobiliste uit de gemeente Sluis kwam gereden vanaf de A58 en reed op tot het middengedeelte van de Nieuwe Vierwegen. Uit de richting 's Gravenpolder kwam een busje aangereden die de vrouw wenkte dat ze door kon rijden. Nadat de automobiliste de weg op draaide, werd ze aan de rechterzijde aangereden door een 19-jarige automobiliste uit 's Gravenpolder. Er was alleen blikschade.


Z-2786-2005 Auto-inbraak in Breskens

Aan de Ghistelkerke in Breskens is in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken in een geparkeerde auto.
Uit de auto werden diverse goederen weggenomen waaronder diverse cd's, boeken en geluidsapparatuur. Waarde van de weggenomen goederen is niet bekend.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.