Gemeente Oud-Beijerland

| | | Laatst gewijzigd: 20 mei 2005
Installatie burgemeester Netelenbos

(20-5) Tijdens een buitengewone raadsvergadering op donderdag 19 mei is mevrouw T. Netelenbos offcieel geïnstalleerd als burgemeester van Oud-Beijerland. Nadat loco-burgemeester mevrouw A.M.C. van Hemert haar de ambtsketen had omgehangen, sprak de nieuwe burgemeester haar installatierede uit. Klik hier om de gehouden toespraken te lezen.

Start campagne 'Het moet niet gekker worden II' (20-5) Op zaterdag 28 mei a.s. wordt het "startschot" gegeven voor de tweede bewustwordingscampagne 'Het moet niet gekker worden' voor het uitgaanspubliek in Oud-Beijerland. Lees verder.

Parkeren 'Open Dag' politie
(20-5) De politie Zuid-Holland Zuid organiseert zaterdag 21 mei 2005 haar jaarlijkse open dag voor de inwoners van de Hoeksche Waard. Omstreeks 10.00 uur brent loco-burgemeester mevrouw A.M.C. van Hemert een bezoek aan het districtsbureau aan de Spuidijk in Oud-Beijerland. Klik hier voor meer (parkeer)informatie.

Volledige afsluiting N217
(20-5) De werkzaamheden voor het project "Busbaan N217" bevinden zich in de afrondende fase. Het is de bedoeling dat de weg per 1 juni 2005 volledig in gebruik wordt genomen. Voordat het zover is, wordt de N217 de komende week nog enkele nachten volledig afgesloten voor alle verkeer. Lees verder.
Na haar installatie neemt burgemeester mevrouw T. Netelenbos de felicitaties in ontvangst van mevrouw A.M.C. van Hemert (loco-burgemeester)