PERSBERICHT - 2005-05-20

Zeetours Cruises winterbrochure Bijzondere cruises en Kerstcruises

Populaire Kerstcruises nu al te boeken bij Zeetours

Cruisespecialist Zeetours Cruises brengt deze week de brochure Bijzondere cruises en Kerstcruises op de reismarkt. De brochure bevat een selectie van bijzondere cruises voor het winterseizoen 2005-2006 en diverse Kerstcruises. Zeetours Cruises loopt met deze brochure bewust vooruit op de winterbrochure die in augustus 2005 verschijnt.

Hans Klinge, directeur van Zeetours Cruises, onderdeel van Nederlands grootste reisconcern TUI Nederland, verklaart de vroege verschijningsdatum van de brochure: Onze jarenlange ervaring heeft geleerd dat de cruises van rederij Holland America Line met een reisduur van 17 tot 37 dagen zeer populair zijn op de Amerikaanse markt. Hetzelfde geldt voor de Kerstcruises. Deze cruises en aansluitende vluchten zijn in de regel snel volgeboekt, daarom wilde Zeetours Cruises dit jaar niet wachten met de publicatie van deze cruises totdat in augustus de reguliere winterbrochure verschijnt. Op deze manier proberen wij te voorkomen dat ANVR-reisbureaus nee moeten verkopen aan Nederlandse cruiseliefhebbers.

Bijzondere cruises en Kerstcruises
Zeetours Cruises richt zich met de brochure Bijzondere cruises en Kerstcruises op passagiers die op zoek zijn naar een bijzondere en exclusieve vakantie. Het aanbod bestaat uit cruises naar Zuid-Amerika, Antarctica, Australië en Nieuw Zeeland. Ook cruises naar het Verre Oosten, Hawaï en de Pacific en door exotische rivieren als de Amazone en Orinoco zijn in de brochure opgenomen. De brochure is verkrijgbaar bij alle ANVR-reisbureaus, waaronder de 218 World of TUI Reisbureaus.