Politieberichten 20 mei

's-Hertogenbsch 20-05-2005 - .

AUTO- ONDERDELEN GESTOLEN

Veghel

- In de nacht van donderdag op vrijdag zijn van een 8-tal op een bedrijfsterrein aan het Heuvelplein geparkeerd staande auto's onderdelen gestolen. Het betreft vier complete wielen, twee autospiegels, een antenne, een knipperlicht en twee achterruiten. Aan de achterzijde van het bedrijf is het hekwerk opengebroken.

INBRAAK WONING- VERDACHTEN AANGEHOUDEN

Vught

- Vanmorgen kreeg de politie de melding dat er ingebroken werd in een woning in Vught. Daarbij zouden de daders zijn wegreden in een auto waarvan de kleur en het kenteken waren genoteerd. Aan de hand van deze informatie heeft de politie in de omgeving van de Directeur van Beekstraat in hun woonplaats Sint Michielsgestel drie verdachten van 50, 34 en 26 jaar oud aangehouden. De politie stelt een nader onderzoek in.

VERDACHTE VAN FIETSDIEFSTAL

's-Hertogenbosch

- Donderdagmiddag is op de Ijsselsingel in zijn woonplaats 's-Hertogenbosch een 26 jarige man aangehouden op verdenking van diefstal van een fiets. Agenten zagen de verdachte rijden met de gestolen fiets aan de hand. Hij reageerde niet toen hij aangesproken werd waarna hij werd klemgereden. Kort daarna verscheen de eigenaar van de fiets die verklaarde dat zijn fiets net gestolen was vanaf het in de nabijheid gelegen Rivierenplein. De verdachte is ingesloten. De verdachte is twee dagen eerder ook al door de politie aangehouden omdat hij toen een greep in de kassa deed bij de bibliotheek aan de Helftheuvelpassage. Daarbij maakte hij 50 euro buit. De verdachte is vandaag voorgeleid.

ONGELDIG RIJBEWIJS

's-Hertogenbosch

- Donderdagmiddag zagen agenten een 33 jarige automobilist uit 's-Hertogenbosch over de Gestelseweg rijden en niet handsfree zat te telefoneren. Bij naamscontrole werd duidelijk dat het rijbewijs van de man ongeldig verklaard was. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Zijn ongeldige rijbewijs dat in de auto lag is ingenomen.

RIJBEWIJS INGEVORDERD

's-Hertogenbosch

- Donderdagavond is op de Hekellaan in zijn woonplaats 's-Hertogenbosch van een 47 jarige automobilist het rijbewijs ingevorderd. De man bleek bij controle onder invloed van alcoholhoudende drank. Hij kreeg naast een proces-verbaal ook een rijverbod voor de duur van 10 uur.

's-Hertogenbosch

- In de nacht van donderdag op vrijdag is van een 36 jarige automobilist uit 's-Hertogenbosch het rijbewijs ingevorderd. De man reed over de Buitenhaven en bleek bij controle onder invloed van alcoholhoudende drank te verkeren.

ONDER INVLOED ACHTER HET STUUR

's-Hertogenbosch

- Donderdagavond is tegen een 33 jarige automobilist uit 's-Hertogenbosch proces-verbaal opgemaakt. Hij reed onder invloed van alcoholhoudende drank over de Oude Dieze. De verdachte werd bovendien een rijverbod opgelegd voor de duur van 6 uur.

's-Hertogenbosch

- In de nacht van donderdag op vrijdag is proces-verbaal opgemaakt tegen een 47 jarige automobiliste uit Kerkdriel. De vrouw reed, terwijl zij onder invloed van alcoholhoudende verkeerde over de Oude Dieze.

's-Hertogenbosch

- In de nacht van donderdag op vrijdag is proces-verbaal opgemaakt tegen een 31 jarige automobilist uit Sprang Capelle. De man reed, terwijl hij onder invloed van alcoholhoudende drank verkeerd3e over de Sint Josephstraat.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING - VERDACHTE ONDER INVLOED

's-Hertogenbosch

- In de nacht van donderdag op vrijdag veroorzaakte een 28 jarige automobilist uit 's-Hertogenbosch op de Maaspoortweg een verkeersongeval waarbij hij schade toebracht aan een andere personenauto. De verdachte reed vervolgens door zonder zijn identiteit kenbaar te hebben gemaakt. De verdachte is kort daarop in zijn woning aangehouden waarbij bleek dat hij onder invloed van alcoholhoudende verkeerde. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

MAN AANGEHOUDEN MET DRUGS

Oploo

- Donderdagavond werd op de Provinciale weg in Oploo een 31-jarige man uit Helmond bekeurd omdat hij met zijn auto te hard reed. Toen hij werd bekeurd en de auto werd gecontroleerd, bleek, dat de man een flinke hoeveelheid weed bij zich had. In de auto werden zes zakken aangetroffen waarin totaal 3,2 kilo weed zat. De man is aangehouden, in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN VOOR HUISELIJK GEWELD

Oss

- Donderdagavond is een 28-jarige man uit Oss aangehouden. De man wordt ervan verdacht zijn 23-jarige echtgenote in hun woning in Oss met een mes te hebben bedreigd. De man is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

DRUGS AANGETROFFEN BIJ CONTROLE

Veghel - In de nacht van donderdag op vrijdag werd op de Deken van Miertstraat een auto gecontroleerd. Bij de controle bleek in de auto ongeveer 500 gram weed te liggen. De drie inzittenden, een 30-jarige vrouw uit Heeswijk-Dinther en twee 18-jarige mannen uit Veghel en Hoogezand-Sappemeer zijn aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.