Ingezonden persbericht



Persbericht

OKI Systems benoemt Korstiaan van Kleef tot Sales & Marketing Director


Hoofddorp, 20 mei 2005 OKI Systems heeft Korstiaan van Kleef (42) benoemd tot Sales & Marketing Director van de Nederlandse vestiging van het bedrijf. Tot de verantwoordelijkheden van Van Kleef behoren het betreden van de nieuwe marktsegmenten IT-retail (computerwinkels) en System Integrators (met multifunctionele printers). Tevens wordt hij verantwoordelijk voor de uitbreiding van het dealerkanaal en een verbreding van de bekendheid van OKI Systems als leverancier van printoplossingen. Voor zijn komst naar OKI Systems bekleedde Korstiaan van Kleef diverse managementfuncties bij onder meer LCI en Packard Bell.

OKI Systems

Kibataro OKI richtte in 1881 het eerste Japanse productiebedrijf voor telefoonsystemen op. Sindsdien streeft OKI er naar om communicatie tussen mensen beter en gemakkelijker te maken. Tegenwoordig is OKI Electric Industry Co. Ltd. één van de toonaangevende bedrijven

op het gebied van informatie- en communicatietechnologie.

OKI Systems, een volle dochter van OKI Electric, houdt zich bezig met ontwerp, productie en verkoop van alle papiergeoriënteerde apparatuur zoals printers, faxen en multifunctionele apparatuur. In Nederland is OKI Systems gevestigd te Hoofddorp. De Europese vestigingen vallen onder OKI Europe Ltd. in Londen. De nationale vestigingen hebben een

verkoop-, marketing- en ondersteunende functie voor gebruikers en leveranciers. Het hoofdkantoor bevindt zich te Tokio, Japan.

Bij OKI Electric werken wereldwijd ruim 21.000 mensen en het bedrijf realiseerde over het boekjaar 2004 (van 1 april 2004 t/m 31 maart 2005) een geconsolideerde jaaromzet van ruim 6,2 miljard dollar. Alle productiefaciliteiten zijn ISO-gecertificeerd, een bewijs dat OKI zichzelf voortdurend de verplichting oplegt de kwaliteit van de productie continu te controleren en te verbeteren. Meer informatie vindt u op www.oki.nl.



Ingezonden persbericht