Politie Hollands Midden

Datum: 20 mei 2005

Leiden Aanhoudingen na overlast De politie heeft op donderdag 19 mei, omstreeks 18.00 uur, drie mannen aangehouden nadat zij overlast veroorzaakten in het Huigpark. De drie mannen, een 55-jarige Leidenaar, een 55-jarige Katwijker en een 59-jarige Leidenaar werden aangehouden op basis van het openbaar gebruik van alcohol. De drie mannen zijn aangehouden in het Huigpark en overgebracht naar het politiebureau aan de Langegracht, waar proces-verbaal is opgemaakt.

Leiden Aangifte van geweld De politie heeft een aangifte opgenomen van een 39-jarige man uit Leiden wegens geweld wat tegen hem gebruikt is. De man wilde op vrijdag 20 mei, omstreeks 13.00 uur, op de Botermarkt achteruit inparkeren en gaf dit te kennen door zijn knipperlicht aan te zetten. Op het moment dat hij wilde gaan parkeren werd de parkeerplek ingenomen door een andere auto. Hij sprak de automobiliste van deze auto, op het in zijn ogen onfatsoenlijke gedrag, aan. Hierop ontstond een discussie waarbij de vrouw op hem in begon te slaan. De man kon zich beheersen, maar besloot wel aangifte te doen bij de politie. De politie stelt een onderzoek in naar het voorval.

Voorschoten Verkeersongeval

Op vrijdag 20 mei, omstreeks 09.30 uur, is een 16-jarige fietsster in aanrijding gekomen met een 48-jarige automobiliste. De aanrijding vond plaats op de kruising van de Koningin Julianalaan met de Schoolstraat. De fietsster, afkomstig uit Voorschoten, reed op haar fiets de kruising op maar reed hierbij volgens getuigen door roodlicht. De tegemoetkomende automobiliste, afkomstig uit Wassenaar, wilde zojuist op de kruising linksafslaan waarbij het tot een botsing kwam. De fietsster kwam ten val en liep hoofd- en nekletsel op. Zij is overgebracht naar de Antoniushove voor controle.

Alphen aan den Rijn Verkeersongeval Op vrijdag 20 mei, omstreeks 08.30 uur, heeft er op het kruispunt van de N11, Leidsche Schouw, een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Een 24-jarige automobilist uit Bodegraven wilde vanaf de N11 rechtsafslaan en sorteerde voor. Op de voorsorteerstrook stond echter al een 31-jarige automobiliste uit De Meern te wachten voor roodlicht. De achteropkomende auto kon niet meer op tijd stoppen en botste achterop. Hierbij liep de tweede automobilist een hersenschudding op en is overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

Boskoop Aanhouding na mishandeling

De politie heeft op donderdag 19 mei, omstreeks 22.30 uur, een 41-jarige man uit Boskoop aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn vriendin. De mishandeling vond plaats in de woning van de 39-jarige Boskoopse in de wijk Snijdel. De man is inverzekering gesteld en de politie stelt een nader onderzoek naar de mishandeling in.
---

Postbus 4240 ( Politie Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( District Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --