2e persbericht van vrijdag 20 mei 2005

Eindhoven 20-05-2005 - Berichten uit de regio

Nuenen: Pasjes weggehaald bij inbraak

Bij een inbraak in een woning aan het Puyven zijn enkele bankpasjes en een klein geldbedrag weggehaald. Dat gebeurde vrijdag tussen 0.00 en 5.30 uur. Een raam aan de achterkant werd opengebroken. Met de pasjes is na de inbraak een geldbedrag van in totaal enkele duizenden euros opgenomen.

Nuenen: Auto gestolen

Vanaf de Dalkruiddreef is tussen donderdag 23.00 uur en vrijdag 6.00 uur een auto weggehaald. Het gaat om een blauwe Volkswagen Golf (NZ-57-PP).

Veldhoven: Bekeuringen bij snelheidscontrole

De politie heeft vrijdag tussen 10.15 en 12.05 een snelheidscontrole gehouden op de Europalaan. Van de 493 gecontroleerde voertuigen reden er 20 harder dan de toegestane 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 77 km/u.

Veldhoven: Auto weggehaald

Vanaf de Braak is een rode Suzuki Alto (FD-XX-04) weggehaald. Dat gebeurde tussen donderdag 20.00 uur en vrijdag 8.30 uur.

Best: Geld weg bij inbraak

Bij een inbraak in een horecazaak aan de Hoofdstraat is een onbekend geldbedrag weggehaald. Het geld zat in twee speelautomaten die zijn opengebroken. De inbraak gebeurde vrijdagochtend tussen 2.00 en 8.00 uur. Een ruit is uit de toegangsdeur gehaald.

Valkenswaard: Auto ontvreemd

Donderdag tussen 11.30 en 17.30 uur is vanaf het Kloosterplein een auto weggehaald. Het gaat om een grijze Suzuki Alto (HN-VX-54).

Mierlo: Inbraak in horecazaak

Vrijdag tussen 2.45 en 8.00 uur is ingebroken in een horecazaak aan de Heer van Scherpenzeelweg. Een ruit van een toegangsdeur is ingeslagen. Uit de zaak verdwenen een spaarkas en een kassalade met onbekende inhoud en een beamer.

Asten: Gewonden bij aanrijding

Bij een aanrijding tussen twee autos op de kruising Heesakkerweg/Beatrixlaan is vrijdagochtend rond 9.30 uur een man van 80 jaar uit Asten gewond geraakt. De automobilist gaf geen voorrang aan een wagen die werd bestuurd door een vrouw van 25 jaar uit Asten-Heusden. De vrouw liep door de botsing letsel op aan armen en schouders, maar hoefde niet opgenomen te worden in een ziekenhuis. De man is met onbekend letsel wel opgenomen in een ziekenhuis.

Budel: Man gewond bij eenzijdig ongeval

Een 19-jarige man uit Budel is vrijdagochtend rond 8.15 uur gewond geraakt bij een ongeval op de Maarheezerweg. De motorrijder reed in een bocht van de weg rechtdoor, kwam in een slip terecht, raakte een lantaarnpaal en ging onderuit. De man is opgenomen in een ziekenhuis, vermoedelijk met een gebroken been.