Ingezonden persbericht


Persbericht

Voorburg, 19 mei 2003

Nieuwe voorzitter NEPROM

Dietmar Werner, algemeen directeur Volker Wessels Vastgoed, is met ingang van 20 mei 2005 de nieuwe voorzitter van de NEPROM, de vereniging van professionele projectontwikkelaars. Werner volgt in deze functie Peter Ruigrok op.

De heer Werner (56 jaar) is bedrijfseconoom en is sinds 1976 werkzaam bij Volker Wessels, waar hij diverse functies bekleedde binnen de projectontwikkeling. Thans is hij werkzaam als algemeen directeur van Volker Wessels Vastgoed te Zoetermeer. Hij was onder meer betrokken bij het opzetten van een concernkantoor van Volker Wessels in Duitsland, gaf leiding aan een aantal andere projectontwikkelingsorganisaties binnen Volker Wessels en bekleedde diverse nevenfuncties binnen het concern.

Tevens is als bestuurslid benoemd de heer Daan van der Vorm (41 jaar), algemeen directeur van Van der Vorm Bouw B.V. te Papendrecht. De heer Van der Vorm is bedrijfseconoom en reeds 13 jaar werkzaam voor het bedrijf. Bovendien is hij oprichter van NEXT Real Estate B.V. , een zelfstandige beleggings- en financieringsmaatschappij voor ontwikkelingsprojecten.

Per 20 mei 2005 is het bestuur van de NEPROM als volgt samengesteld:

Drs. H.D. Werner Volker Wessels Vastgoed, voorzitter

Ir. M. van Hoogevest Van Hoogevest Groep b.v.

Mr. H.C.F. Smeets Vesteda Groep BV
Ir. R.F.C. Stroink TCN Property Projects B.V.
Drs. P.H.M. Tankink Corio Nederland Retail B.V. Drs. F.P. Trip MRE ING Real Estate, penningmeester Drs. D.H. van der Vorm MRE Van der Vorm Bouw B.V.

De NEPROM is in 1974 opgericht en heeft als belangrijkste doelstelling het bevorderen van de samenwerking tussen de overheid en projectontwikkelingsmaatschappijen bij de totstandkoming van vastgoedprojecten. Er zijn 65 ondernemingen aangesloten bij de Neprom waaronder nagenoeg alle grote ontwikkelaars. De leden van de Neprom realiseren gezamenlijk bijna 50% van de nieuwe woningen in ons land, 65% van de metrage nieuwgebouwde kantoorruimte en rond de 75% van de metrage in nieuwe winkelcentra.