CDA

19-05-05
Premier Balkenende bezoekt CDJA Voorjaarscongres Op 20 en 21 mei aanstaande zal het CDJA in het Van der Valk Hotel, Warmonderweg 8, te Sassenheim haar Voorjaarscongres houden. Tijdens dit Congres staat het thema 'Solidariteit tussen generaties centraal'.

Een van de vragen die hierbij aan de orde zal komen is of de AOW-gerechtigde leeftijd omhoog moet. Ook zal er ruimschoots aandacht worden besteed aan het referendum omtrent de Europese Grondwet.

Op zaterdagmorgen om 10.00 uur zal Minister-President Jan-Peter Balkenende acte de presence geven. Hierbij zal ook hij zijn licht laten schijnen over de Europese Grondwet. Na afloop van de toespraak bestaat voor de leden van het CDJA de mogelijkheid om vragen te stellen.

Het CDJA nodigt u hierbij van harte uit om tijdens dit Voorjaarscongres aanwezig te zijn! Voor meer informatie over de locatie en het programma kunt u terecht op www.cdja.nl of bij het CDJA secretariaat: 070-3424850 of secretariaat@cdja.nl . Voor inhoudelijke vragen kunt u terecht bij Marieke Mol (woordvoerder); 06-55713811 of mol.db@cdja.nl .