Eneco

ENECO

Terug

Archief
2001-2003

Benoeming nieuwe CFO Raad van Bestuur ENECO Energie

Rotterdam, 20 mei 2005 Vandaag is tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ENECO Holding N.V. bekendgemaakt dat de heer drs. J.B. van Dongen, Chief Financial Officer, per 1 juni 2005 afscheid neemt als lid van de Raad van Bestuur van ENECO Energie vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

De Raad van Commissarissen is de heer Van Dongen zeer erkentelijk voor de belangrijke bijdrage die hij heeft geleverd aan de verbetering van de managementinformatie, de administratieve processen en de financiële verslaglegging van ENECO Energie.

De heer Van Dongen wordt per 1 juni 2005 opgevolgd door de heer drs. H.J. Machielsen (1960).De heer Machielsen werkte vanaf 1999 bij Deutsche Post in diverse functies, laatstelijk als Divisional Board Member F & A van DHL Express Europe. Machielsen begon zijn loopbaan in 1985 bij Akzo NV als controller en groeide door tot hoofd Controlling van Akzo Coatings voordat hij in 1991 overstapte naar Koninklijke Nedlloyd in Rotterdam, waarvan hij in 1999 afscheid nam als directeur Concern Controlling. Machielsen behaalde zijn doctoraal Bedrijfseconomie aan de universiteit te Groningen.