Ingezonden persbericht

Geuzenpop Festival in Enschede

ENSCHEDE, 20040911 -- Geuzenpop 2005 Dansen, springen, zingen, eten en drinken bij lekkere swingende live muziek op het Geuzenpop festival moet de scouting vereniging 't Geuzennest weer financieel in het zadel helpen.

Al geruime tijd waren vrijwilligers van Scouting 't Geuzennest druk bezig om een manier te vinden de scoutinggroep financieel weer op de rit te brengen. Door het afschaffen van de overheidsubsidies zijn ze flink in de financiële problemen gekomen waardoor het onderhoud van het pand en spelmateriaal voor de leden er bij inschiet.
Bas Zeën en Marco Reitsma, beide vrijwilliger en lid van Scoutinggroep 't Geuzennest te Enschede begonnen met de plannen voor een benefiet-festival. In augustus kwamen er 4 mede scoutingleden bij voor de organisatie. Inmiddels kunnen we bekend maken dat Stichting Geuzenpop 22 mei 2005 een benefiet-festival organiseert op het evenemententerrein van Het Rutbeek.
Van 11:30 tot 00:00uur zullen hier de zinderende en swingende beats klinken van o.a.: Yukka, The Apers, Hallo Venray, The Palookas, Dialogue, Gieser Wildemannen, Buiten Adem, Wreckyard, Crystaldream, Elysian (be), Sylum, Linked, Clueless, Guaranteed a Lifetime*, Sentry-Box (be), de Skatjes en andere, verdeeld over 2 podia. Buiten deze podiumacts zullen er activiteiten zijn van skaters, streetdance een live D.J. en een festivalmarkt. Het terrein is geopend van 10:00uur tot 01:00uur.
Kaarten zijn vanaf december verkrijgbaar in de voorverkoop voor 10 euro. Meer informatie op www.geuzenpop.nl of op geuzenpop.web-log.nl




Ingezonden persbericht