Ingezonden persbericht


Eerste jaarlijkse Wine Australia Tasting in Bloemendaal

WAT is HOT

Wine Australia, de algemene marketing organisatie van de Australische wijn branche organiseert haar eerste jaarlijkse Wine Australia Tasting (WAT is HOT) op 23 mei 2005 te Bloomingdale aan Zee (Bloemendaal). Samen met Wine Australia organiseren importeurs, wijnhuizen, het Australisch Bureau voor Toerisme en de Qantas luchtvaart maatschappij een evenement voor handel en consumenten dat u niet mag missen.

Wine Australia en Qantas luchtvaartmaatschappij hebben het genoegen aan te kondigen dat de bezoekers van het evenement de mogelijkheid hebben om een groot aantal van onze wijnmakers ontmoeten. Meerdere van hen zijn recente winnaars of finalisten van de prestigieuze Qantas Winemaker of the Year Awards. Onder hen bevinden zich o.a:

Jock Harvey Chalk Hill Wines

Colin Glaetzer Glaetzer Heartland Wines

Paul Kernich Hardy Wine Company

Sarah Siddon Palandri Wines

Sarah Folwer Ralph Fowler Wines

Rebecca Wilson Bremerton Wines

Peter Howland Peter Howland Wines

Alex McPherson McPherson Wines

Alister Purbrick Chateau Tahbilk

Dr Peter Pratten Capel Vale Wines

Steve Grimley Norfolk Rise/Kreglinger

Douglas Green Bests Wines

Hamish Maguire Shottesbrook

De wijnmakers zullen gastheer zijn bij de tafels die gemarkeerd worden door het Qantas logo. De bezoekers hebben de mogelijkheid om meer dan 300 wijnen van zo'n 50 wijnhuizen te proeven. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om afgevaardigden, van zowel het Australisch Bureau voor Toerisme als van de Qantas luchtvaartmaatschappij te onmoeten.

Ontmoet de wijnmakers en ontdek wat Australië nog meer te bieden heeft. Registreer daarom nu op de WAT is HOT website:

http://www.wineaustralia.com/Europe/library/wat/register_nl.asp

WAT is HOT wordt echt een ontdekking van Australië voor de handel, pers en consumenten. Voor meer informatie, surf naar www.wineaustralia.com/europe, en volg de links naar WAT is HOT, of contacteer Dale Nouwens, Marketing Executive via telefoon (070) 346 4222, of email dale.nouwens@australianwinebureau.com.

www.wijninfo.nl