Gemeente Zevenaar


Week 21, 23 tot 30 mei 2005

INHOUD INFO WEEK 21 (23 tot 30 mei 2005)

REFERENDUM EUROPESE GRONDWET 1 JUNI 2005

Alle wetenswaardigheden op een rij:


- woensdag 1 juni 2005 Referendum Europese Grondwet - de stembureaus zijn open van 07.30 tot 21.00 uur - als u zelf niet kunt stemmen, machtig dan een ander

- na 18 mei is volmachtverlening alleen mogelijk binnen hetzelfde stemdistrict, gebruik hiervoor uw oproepkaart - zelf stemmen in een ander stemdistrict, zet uw oproepkaart om in een kiezerspas
- vanaf 18 mei tot en met 27 mei kunt u hiertoe bij de balie burgerzaken een mondeling verzoek indienen, raadpleeg hiervoor uw oproepkaart

- de vraagstelling op de stemmachine luidt "Bent u voor of tegen instemming door Nederland met het Verdrag tot vaststelling van een Grondwet voor
Europa?"

- u stemt door het stemvakje "voor" of "tegen" in te drukken en uw keuze met de stem-knop te bevestigen
- de uitslag van het referendum wordt op 1 juni vanaf ± 21.45 uur bekend gemaakt in de burgerstraat van het gemeentehuis Voor verdere informatie over het referendum kunt u terecht bij de balie burgerzaken van deze gemeente, telefonisch te bereiken onder nummer 0316-595258.

HET STEMBUREAU IN HET GEMEENTEHUIS VAN ZEVENAAR IS VERPLAATST NAAR WOON/ZORGCENTRUM DE PELGROMHOF,

MOLENSTRAAT 7.
RAADPLEEG UW OPROEPINGSKAART VOOR HET JUISTE STEMBUREAU.

AANVRAGEN VRIJSTELLING BESTEMMINGSPLAN Bij burgemeester en wethouders zijn de volgende aanvragen ingekomen om met toepassing van artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan:

Zuidspoor' voor de uitbreiding van het bedrijfspand en de plaatsing van een overkapping op het perceel Nijverheidsstraat 3 te Zevenaar;

Hengelder Industrie' voor het oprichten van een opslagloods op het perceel Hengelder 28 te Zevenaar. Ter inzage
Deze aanvragen liggen met ingang van 26 mei a.s. gedurende vier weken ter inzage bij de Balie Ruimte. Tijdens deze periode kan eenieder schriftelijk zijn zienswijze kenbaar maken aan burgemeester en wethouders.
Bij burgemeester en wethouders zijn de volgende aanvragen ingekomen om met toepassing van artikel 15 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan:

Klaverweide, 2e herziening 1982' voor het uitbreiden van de woning op het perceel Jan Bosstraat 15 te Giesbeek;

Transportcentrum' voor het plaatsen van een reclamezuil op het perceel Transito 13 te Babberich. Ter inzage
Deze hierboven vermelde aanvragen liggen met ingang van 26 mei a.s. gedurende twee weken ter inzage bij de Balie Ruimte. Tijdens deze periode kan eenieder schriftelijk zijn zienswijze kenbaar maken aan burgemeester en wethouders.

WET MILIEUBEHEER

Burgemeester en wethouders van Zevenaar maken bekend dat bij hen twee meldingen zijn ingekomen als bedoeld in artikel 8.41 van de Wet milieubeheer.

Een melding op grond van het "Besluit horeca-, sport en recreatie-inrichtingen milieubeheer" en betreft het veranderen van de Stadsbruncherie aan de Grietsestraat 40 te Zevenaar;

Een melding op grond van het "Besluit detailhandel en ambachtsbedrijven milieubeheer" door de Free Record Shop en betreft het van toepassing worden van voornoemd besluit voor de oprichting van een verkooppunt voor beeld- en geluidsdragers, boeken en aanverwante artikelen aan Muldershof 69 te Zevenaar. Ter inzage De meldingen worden op 25 mei 2005 ter inzage gelegd bij de balie van de sector Ruimte. De meldingen kunnen daar gedurende vier weken tijdens de openingstijden worden ingezien. Op afspraak is dit ook buiten openingsuren mogelijk. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de heer Van Drunen, doorkiesnummer 0316 595 195. Na deze termijn zijn de meldingen alleen nog op afspraak in te zien.

MELDING 8.19, lid 2b Wet milieubeheer
Burgemeester en wethouders maken bekend dat is ingekomen een melding, als bedoeld in artikel 8.19, lid 2, onder b, Wet milieubeheer, van Claymount Assemblies B.V., inzake het veranderen van de bodembeschermende maatregelen, aan de Marconistraat 25-27 te Zevenaar.

De melding van de verandering betreft het volstaan met een vloeistofkerende voorziening die voldoet aan de Nederlandse Richtlijn Bodembescherming. De voorgenomen verandering leidt niet tot andere of grotere nadelige gevolgen voor het milieu dan de inrichting ingevolge de wijzigingsvergunning van 12 februari 2004, nr. 772, (die het voorschriftenpakket van de oprichtingvergunning van 5 oktober 1993 vervangt) mag veroorzaken. Daarom hebben zij besloten de melding te accepteren. De voorschriften van de vergunning zijn ook van toepassing op de gemelde verandering. Ter inzage De melding en genoemde milieuvergunning worden op 25 mei 2005 ter inzage gelegd bij de balie van de sector Ruimte van het gemeentehuis. Zij kunnen daar tijdens openingstijden worden ingezien tot het einde van de bezwarentermijn. Inzage is ook mogelijk buiten de openingstijden. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden met mw. T. Wassink, telefoon (0316) 595 229. Bezwaar Belanghebbenden kunnen tegen deze verklaring beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voordat beroep kan worden ingesteld, moet eerst bezwaar worden gemaakt door binnen zes weken na de verzenddatum een bezwaarschrift bij B en W in te dienen.

MILIEUVERGUNNING
Burgemeester en wethouders hebben op 10 mei 2005 een vergunning Wet milieubeheer verleend aan Wichhart-Lathum B.V., voor de verkoop van boot-recreatie artikelen, een werkplaats voor caravans, aanhangwagens en buitenboordmotoren, gevestigd aan de Koestraat 5A te Lathum.

Ter inzage De ingebrachte bedenkingen hebben er niet toe geleid dat de vergunning inhoudelijk afwijkt van het ontwerp. De vergunning wordt op 25 mei 2005 ter inzage gelegd bij de balie van de sector Ruimte. Zij kan daar tijdens openingstijden worden ingezien tot het einde van de beroepstermijn. Inzage is ook mogelijk buiten de openingstijden. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden met mw. Wassink, van de afdeling Handhaving tel. (0316) 595 229. Beroep Binnen zes weken na de dag van terinzagelegging kan tegen de vergunning beroep worden ingesteld op de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit is alleen mogelijk voor :

degenen die bedenkingen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit;

belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit. Indien tegen de milieuvergunning beroep is ingesteld, kan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een voorlopige voorziening worden gevraagd.

VOORONTWERP BESTEMMINGSPLAN WINDTURBINEPAKR DUIVEN ZEVENAAR

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat met ingang 26 mei 2005 bij de balie Ruimte gedurende vier weken het voorontwerpbestemmingsplan 'Windturbinepark Duiven/Zevenaar'' voor een ieder ter inzage ligt. De stukken kunnen tijdens openingstijden worden ingezien. Inzage is ook mogelijk buiten de openingstijden. Hiervoor kan contact worden opgenomen met mevrouw M. Meijer, telefoon (0316) 595 218.
Het betreft een planherziening als bedoeld in artikel 10 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening van het vigerende bestemmingsplan buitengebied. Het plan heeft als doel de realisatie van een intergemeentelijk windturbinepark mogelijk te maken. Het park bestaat uit 6 windturbines en is gelegen in het Duivense Broek. In de gemeente Duiven zijn 4 turbines gepland en in de gemeente Zevenaar 2 turbines. Met de stroom die in het windpark wordt opgewekt kunnen ongeveer 40% van alle huishoudens van de gemeenten Duiven en Zevenaar van duurzame energie worden voorzien. Inspraak
Gedurende de genoemde termijn (donderdag 26 mei tot en met woensdag 22 juni 2005) kunnen de ingezetenen en de in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen schriftelijk hun zienswijzen kenbaar maken aan burgemeester en wethouders p/a Postbus 6, 6920 AA Duiven. De inspraak dient betrekking te hebben op het met het plan beoogde doel.
De bedoeling van de inspraak is, dat bij de verdere besluitvorming met de zienswijzen rekening kan worden gehouden. Informatie bijeenkomst Op 6 juni a.s. organiseert de initiatiefnemer (de windcombinatie NUON / Wind Energie Lathum) een informatieve bijeenkomst. Deze vindt plaats bij de familie Kraaijvanger, Bandijk 51 te 6988 BN Lathum, van 19.00 tot 21.30 uur.

RAADSVERGADERING

Agenda voor de openbare vergadering van de RAAD van de gemeente Zevenaar op woensdag 25 mei 2005 in het gemeentehuis (raadzaal). Aanvang: 19.30 uur.

A. Vragenuur

1. Beantwoorden schriftelijke vragen
2 Mededelingen college
3 Lijst ingekomen stukken

B. Onderwerpen

1. Notulen van de raadsvergadering van 27 april en 9 mei 2005
2. Beschikbaar stellen van een voorbereidingskrediet voor het starten van de onderzoeksfase in verband met de realisatie van de parkeergarage
Masiusplein

3. Invoering diftar in Angerlo
4. Gemeentelijke ombudscommissie (aansluitend beëdiging leden)
5. Beschikbaar stellen krediet voor aanschaf communicatiemiddelen C2000

6. Instellen Audit Committee gemeente Zevenaar t.b.v. doelmatigheidsonderzoek en overige onderzoeken
7. Vaststellen Milieu uitvoeringsprogramma 2005
8. Vestiging Wet voorkeursrecht gemeenten op diverse locaties
9. Vaststellen verordening naamgeving en nummering gemeente Zevenaar

10. Verfijning beschrijving beschermd rijksmonument complex historische buitenplaats Sevenaer, Wittenburgstraat t.o. 11
11. Archeologiebeleid (kredietaanvraag)
12. Bezwaarschrift van HSV "Ons Genoegen" Giesbeek tegen voorbereidingsbesluit i.v.m. toekomstig bestemmingsplan "Ruimte voor de Rivier"

RIOLERINGSWERKZAAMHEDEN IN LATHUM

Het rioolstelsel in Lathum voldoet niet. De overstort in de Kerkstraat en 't Melkpad zorgen voor stankoverlast en visuele hinder in de vorm van toiletpapier e.d. Besloten is deze af te sluiten. Er wordt een nieuwe overstort gemaakt aan de Rivierweg nabij de bushalte. Door het evenemententerrein komt een nieuwe leiding en de greppel langs de Rivierweg wordt vergroot tot een watergang. De werkzaamheden worden voor de zomervakantie 2005 uitgevoerd door de firma NTP Infra B.V. uit Zevenaar.

STRAATSPEELDAG 2005

Stichting Jeugd Activiteiten Zevenaar (JAZ) organiseert op 1 juni van
13.00 tot 16.00 uur samen met wijkbeheer Zevenaar en de wijkteams van Bloemenkamp, Schrijvershof, Schaapsdrift, Zonnemaat, Stegeslag en Vestersbos weer een veilige, maar vooral ook een leuke middag voor alle kinderen in Zevenaar. Het doel van deze dag is opnieuw aandacht te vragen voor de veiligheid van kinderen op straat en in de buurt. Het gaat niet alleen om onveilige plekken in de buurt, maar ook om onprettige plekken. Kan er nog wel fijn buiten gespeeld worden? Zijn er wel genoeg speelterreinen voor de kinderen, ligt er niet te veel hondenpoep op de trap- of andere speelveldjes?
Locaties

* Raadhuisplein: voor alle kinderen uit Zevenaar, die wonen in een wijk waar geen straatspeeldag georganiseerd wordt. Contactpersoon E. van Aalten, tel. 332765

* Schrijvershoek: in de Brederostraat. Contactpersoon D. van der Beek, tel. 840090

* Bloemenkamp: Tulpenstraat, Anjerstraat en Rozenstraat. Contactpersoon J. Bosch, tel. 06-22308627

* Schaapsdrift: Schaapsdrift tussen 2e plein links en rechts. Contactpersoon W. Zadel, tel. 527396

* Zonnemaat: Kardinaal de Jongstraat (deelname onder voorbehoud)
* Stegeslag: Plein Hogenakker. Contactpersonen: B. Weeting 330488 en A. Wolsheumer 527259

* Vestersbos: Van Nispenstraat. Contactpersoon B. van Hall tel. 06-13037822

Programma In de verschillende wijken en op het Raadhuisplein zijn springkussens. Er kan worden geknutseld en geschminkt, je kunt auto's slopen, stoeptekenen, een schilderij maken. Bovendien is er een skeltercircuit en is er ook iets lekker te krijgen: popcorn. Ook komt de brandweer en politie en ambulance langs.

WIE HOUDT ER NIET VAN KINDEREN? De Stichting Jeugdactiviteiten Zevenaar organiseert activiteiten voor Jeugd & Jongeren. De stichting heeft daarvoor een drietal medewerkers in dienst. Zoals iedere stichting heeft ook JAZ een bestuur. Een aantal bestuursleden heeft de maximale zittingsduur bereikt en hebben hun zetel ter beschikking gesteld. Daarom zijn wij op zoek naar:

Nieuwe bestuursleden m/v

We zoeken specifiek naar een nieuwe voorzitter en secretaris. Het bestuur van de stichting stuurt op hoofdlijnen en kost daardoor niet zo gek veel tijd. Voor nadere informatie of gelijk een kennismakingsgesprek bellen met Hans de Roo 06-53.77.10.43. Sms-en kan ook!

SPORTBUURTWERK ZEVENAAR

De komende weken organiseert sportbuurtwerk Zevenaar verschillende activiteiten

Skate Safe clinic op basisschool Lindenhage
Op dinsdag 31 mei voor groep 6, 7, en 8 van basisschool Lindenhage. De kinderen leren op het schoolplein hoe je veilige kunt skaten! Na het succes van vorig jaar in de wijk Zonnemaat heeft sportbuurtwerk Zevenaar de Skate Bond opnieuw gevraagd deze clinics te verzorgen. De kinderen leren waarom bescherming belangrijk is en hoe je het kunt gebruiken om pijnloos te vallen. Ze leren op verschillende manieren te remmen en natuurlijk wat kunstjes op de obstakels.

Chiquita Streettennis Event
Op woensdag 1 juni wordt op het Raadhuisplein in Zevenaar een straattennis clinic gegeven. Basisschoolleerlingen van groep 5 en 6 uit Zevenaar kunnen gratis ervaren hoe je een potje tennis speelt. De Koninklijke Nederlandse Tennis Bond verzorgt deze middag samen met Tennisvereniging Zevenaar en Tennisvereniging De Liemers. Het evenement begint om 13.30 en duurt tot 16.30 uur. Het doel van deze activiteit is om kinderen kennis te laten maken met tennis en uiteindelijk doorstromen naar een vereniging.
Tijdens de clinic leer je de techniek van het tennis spelen en we eindigen met wedstrijdjes. Rond 16.30 uur worden prijsjes uitgereikt. De tennisbond neemt genoeg rackets mee, maar als kinderen eigen rackets hebben breng die dan mee!

SCHOOLSPORT OLYMPIADE 2005
Op vrijdag 27 mei wordt sportpark Hengelder omgetoverd tot een ware sportarena. Leerlingen van groep 7 en 8 uit Zevenaar kunnen zich inschrijven voor verschillende sporten.
Er is gekozen voor niet alledaagse sporten om de kinderen inzicht te geven in de mogelijkheden die er voor hen zijn op sportgebied in Zevenaar. De activiteiten worden aangeboden door de lokale sportverenigingen.
Tijdens deze dag is meedoen belangrijker dan winnen, de kern van het olympische evenement.
Aan het einde van de olympiade wordt de fair playcup uitgereikt aan het meest sportieve team.
De School Olympiade begint om 9.00 uur en eindigt met de prijsuitreiking om 14.45 uur.

VERGADERING WELSTANDSCOMMISSIE

De openbare vergadering van de Welstandscommissie wordt gehouden op maandag 30 mei 2005 om 13.30 uur in het gemeentehuis (kamer 402). De agenda van deze vergadering ligt ter inzage bij de Balie Ruimte.

OUD PAPIER

In Zevenaar wordt maandelijks huis-aan-huis papier ingezameld. Hieronder leest u wanneer er in uw wijk wordt ingezameld. De inzameling is overdag, tenzij anders is vermeld. Papier gebundeld aanbieden op de aanbiedplaatsen. Wilt u svp plastic folies verwijderen. Papier van bedrijven wordt niet meegenomen.

Datum
Plaats
Inzamelaar
Zaterdag 28 mei
Zonnemaat Zuid/Centrum/Molenwijk
supportersvereniging DCS

OPENBARE BEKENDMAKINGEN

Ingekomen aanvraag lichte bouwvergunning week 19/2005:
- Van Oldebarneveldtlaan 26 Zevenaar, vergroten van het woonhuis

Ingekomen aanvraag reguliere bouwvergunning week 17/2005:
- Bemweg ongenummerd Zevenaar, bouwen van een woning

Ingekomen aanvraag reguliere bouwvergunning week 20/2005:
- Hazenpad 3a Zevenaar, geheel oprichten, vergroten van een kippenstal, mestloods en overkapping

Ingekomen aanvragen reguliere bouwvergunning week 19/2005:
- Mariëndaalseweg 21 Angerlo, gewijzigd uitvoeren van het geheel veranderen, vergroten van de theeschenkerij/ regiokantoor;
- Mariëndaalseweg 21 Angerlo, gewijzigd uitvoeren van het geheel veranderen van het wooncentrum Zuid

De ingekomen aanvragen liggen bij de balie Ruimte voor een ieder ter inzage.
Tegen deze aanvragen kan geen bezwaar worden gemaakt. Belanghebbenden kunnen wel hun zienswijze kenbaar maken aan burgemeester en wethouders, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Hierbij wordt opgemerkt dat een bouwvergunning moet worden verleend als aan de wettelijke eisen wordt voldaan.

BESLUITEN

Verleende reguliere bouwvergunningen week 19/2005:
- Lonismaat ong. Zevenaar, wijziging in de bouw van 15 appartementen;
- Marsweg 2 Lathum, vervangen van een asbestdak en het uitbreiden van de toiletten en het magazijn

Verleende reguliere bouwvergunning m.t.v. vrijstelling o.g.v. artikel 19 lid 3 WRO week 19/2005:

- Ravenstraat 2 Babberich, het veranderen en het vergroten van de woning

Algemene Plaatselijke Verordening 2000 Zevenaar:


* Algemeen Ondernemersverbond Zevenaar, vergunning voor het plaatsen van de Toverballenboom op 21 mei 2005 van 10.00 uur tot 16.00 uur op het Raadhuisplein te Zevenaar;

* Algemeen Ondernemersverbond Zevenaar, vergunning voor het organiseren van een Vaderdagactie op 18 juni 2005 van 10.00 uur tot 16.00 uur in het centrum van Zevenaar;

* Algemeen Ondernemersverbond Zevenaar, vergunning voor het organiseren van een muziekoptreden van Stedelijke Harmonie Zevenaar op 18 juni 2005 van 14.30 uur tot 16.30 uur op de verhoging van de Markt te Zevenaar;

* Algemeen Ondernemersverbond Zevenaar, vergunning voor het plaatsen van een tent op 25 juni 2005 van 10.00 uur tot 16.00 uur in de Didamsestraat te Zevenaar;

* Algemeen Ondernemersverbond Zevenaar, vergunning voor het organiseren van een Vacantie-actie op 16 juli 2005 van 10.00 uur tot 16.00 uur in het centrum van Zevenaar;

* Algemeen Ondernemersverbond Zevenaar, vergunning voor het plaatsen van een Suikerspinkraam op 30 juli 2005 van 12.00 uur tot 17.00 uur op het Raadhuisplein te Zevenaar;

* Algemeen Ondernemersverbond Zevenaar, vergunning voor het organiseren van een Ballonnenclown op 6 augustus 2005 van 10.00 uur tot 16.00 uur in het centrum van Zevenaar;
* Algemeen Ondernemersverbond Zevenaar, vergunning voor het plaatsen van de Toverballenboom op 13 augustus 2005 van 10.00 uur tot 16.00 uur op de Kop Grietsestraat / Muldershof te Zevenaar;
* Algemeen Ondernemersverbond Zevenaar, vergunning voor het plaatsen van een Suikerspinkraam op 27 augustus 2005 van 12.00 uur tot 17.00 uur op het Raadhuisplein te Zevenaar;
* Algemeen Ondernemersverbond Zevenaar, vergunning voor het organiseren van een Ballonnenclown op 3 september 2005 van 10.00 uur tot 16.00 uur in het centrum van Zevenaar;
* Algemeen Ondernemersverbond Zevenaar, vergunning voor het organiseren van een Ballonnen-wedstrijd op 15 oktober 2005 van 10.00 uur tot 16.00 uur op het Raadhuisplein te Zevenaar;
* Algemeen Ondernemersverbond Zevenaar, vergunning voor het plaatsen van een tent op 27 november 2005 van 10.00 uur tot 16.00 uur op het Raadhuisplein te Zevenaar;

* Musicalgroep FLIRT, vergunning voor het plaatsen van 15 aankondigingborden in Zevenaar van 21 mei t/m 4 juni 2005;
* Folkcafé de Lantaern, vergunning voor het organiseren van een Muziekfestival op 11 juni 2005 van 16.00 uur tot 23.45 uur en op 12 juni 2005 van 11.00 uur tot 18.00 uur in de wei voor het café aan de Babberichseweg 33 te Oud-Zevenaar;

* Folkcafé de Lantaern, vergunning voor het plaatsen van aankondigingborden ten behoeve van het Muziekfestival gedurende de periode van 29 mei t/m 12 juni 2005 in Zevenaar;
* Wip Inn, vergunning voor het organiseren van een Parkfeest achter het gebouw aan de Ringbaan Zuid te Zevenaar op 28 mei 2005 van 20.00 uur tot 01.00 uur met het ten gehore brengen van live-muziek tot 23.45 uur;

* Sportvereniging S.D.Z.Z., vergunning voor het rondrijden met een geluidswagen op 25 juni 2005 van 10.00 uur tot 15.00 uur in Zevenaar;

* Sportvereniging S.D.Z.Z., vergunning voor het organiseren van een rommelmarkt op 26 juni 2005 van 11.00 uur tot 16.00 uur op sportpark de Griethse Poort te Zevenaar;

* Delta Bouw BV, vergunning voor het plaatsen van een zeecontainer, bouwtoilet, schaftkeet en container op de openbare weg ter hoogte van het perceel Sluis 10 te Giesbeek in de periode van 11 t/m 31 mei 2005;

* Mevrouw M. Sloot, vergunning voor het plaatsen van een steiger op de openbare weg ter hoogte van het perceel Kerkstraat 34 te Zevenaar in de periode van 14 t/m 31 mei 2005

Algemene Plaatselijke Verordening Angerlo 2004:


* Fanfarekorps St. Gregorius' Giesbeek, vergunning voor het organiseren van het jaarlijks evenement Sails & Music op zaterdag 21 mei 2005 van 19.30 uur tot 01.30 uur en op zondag 22 mei van 09.30 uur tot 18.30 uur op het terrein van de Watersportvereniging te Giesbeek;

* Fanfarekorps St. Gregorius' Giesbeek, vergunning voor het organiseren van een optocht op zondag 22 mei 2005 van 11.00 uur tot 12.00 uur door Giesbeek;

* KITT 2000 Fair Company and Factory Velp, vergunning voor het organiseren van de jaarlijkse kermis op Rhederlaag te Lathum / Giesbeek van 21 t/m 26 juni 2005. Op 21, 22 en 23 juni van 14.00 uur tot 23.00 uur en op 24, 25 en 26 juni van 12.00 uur tot 24.00 uur;

Drank- en Horecawet:


* Folkcafé de Lantaern, ontheffing voor het schenken van zwakalcoholische dranken op 11 juni 2005 van 16.00 uur tot 23.45 uur en op 12 juni 2005 van 11.00 uur tot 18.00 uur in de wei voor het café aan de Babberichseweg 33 te Oud-Zevenaar;
* Wip Inn, ontheffing voor het schenken van zwakalcoholische dranken achter de Wip Inn te Zevenaar op 28 mei 2005 van 20.00 uur tot 00.30 uur ten behoeve van het Parkfeest;

* Fanfarekorps St. Gregorius' Giesbeek, ontheffing voor het schenken van zwakalcoholische dranken op 21 en 22 mei 2005 ten behoeve van het jaarlijks evenement Sails & Music te Giesbeek;

Wet op de Kansspelen:


* Sportvereniging S.D.Z.Z., vergunning voor het organiseren van een Rad van Avontuur tijdens de rommelmarkt op 26 juni 2005 van 11.00 uur tot 16.00 uur op sportpark de Griethse Poort te Zevenaar;

Tijdstip van de aanvraag kan met zich meebrengen dat een vergunning / ontheffing niet tijdig wordt gepubliceerd. Degene wiens belang rechtstreeks bij één van de bovengenoemde besluiten is betrokken, kan binnen 6 weken na de bekendmaking van het betreffende besluit daartegen een bezwaarschrift indienen bij het bestuursorgaan dat het besluit genomen heeft.

BALIE WELZIJN, balie burgerzaken en Lentebad gesloten op vrijdag 3 juni a.s.

In verband met het personeelsuitje van de sector Samenleving zijn op vrijdag 3 juni a.s. de balie welzijn, de balie burgerzaken (zowel in Zevenaar als in Angerlo) en het Lentebad gesloten. Slechts voor het doen van aangiften van geboorte of overlijden is de Burgerlijke Stand in Zevenaar geopend van 08.00 uur tot 08.30 uur.

Naar Menu