Eemland noord, 12.45 uur

Utrecht 23-05-2005 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Teveel op

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG / In de nacht van zaterdag op zondag is een 20-jarige automobiliste uit Arnhem aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

Omstreeks 01.30 uur werd zij gecontroleerd op de Spuistraat. De blaastest gaf aan dat zij teveel had gedronken. Hierop werd zij aangehouden. De ademanalyse in het politiebureau wees 425 ug/l uit. Zij kreeg een rijverbod van 4 uur. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

Bromfietser gewond

SOEST Op zondagavond is een 40-jarige man uit Soest gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Omstreeks 22.15 uur reed de bromfietser over de Koninginnelaan. Hij kwam uit de richting van de Beckeringhstraat en was gaande in de richting van de Vredehofstraat. Door nog onbekende reden kwam hij ten val. Hij liep een gebroken sleutelbeen op en is overgebracht naar het Lichtenberg ziekenhuis.

Aanrijding letsel

SOEST - Zaterdagavond vond op de Beetzlaan een aanrijding tussen een personenauto en een bromfiets plaats. Hierbij raakte een man ernstig gewond.

Een 22-jarige man uit Soest reed met zijn bromfiets over de Beetzlaan. Voor hem reed een 38-jarige automobiliste uit Soest. De vrouw wilde ter hoogte van de Schriklaan links afslaan om de Schriklaan in te rijden. De bromfietsbestuurder wilde vermoedelijk nog links inhalen langs de vrouw maar kwam in botsing met de auto.

Door de aanrijding raakte de 22-jarige jongen ernstig gewond en werd overgebracht naar het UMC in Utrecht. De regionale verkeersdienst heeft de aanrijding in onderzoek. De vrouw raakte niet gewond.