PP-PR

MECC Vastgoed CV

PERSINFORMATIE

MECC Vastgoed CV met succes afgerond

Amsterdam, mei 2005 Annexum Invest heeft de plaatsing van 216 participaties van Euro 125.000,--per stuk in Vastgoed MECC CV met succes afgerond. Op 19 mei 2005 is door notaris De Brauw Blackstone Westbroek het eigendom van dit dynamische expositie- en congrescentrum in Maastricht overgedragen aan de participanten van Vastgoed MECC CV

Vanaf heden zijn de participanten officieel eigenaar van dit toonaangevende complex, bestaande uit de expositieruimten, het Euro Centre, het 4-sterren hotel, het Euro Business Center en de Forum Passage. Vastgoed MECC CV is hiermee een feit.

Vastgoed MECC CV is een commanditaire vennootschap waarvan het eigen vermogen is ingebracht door particuliere beleggers. Het balanstotaal van Vastgoed MECC CV bedraagt Euro 89.4 miljoen, met een eigen vermogen van Euro 27 miljoen.
De verwachte looptijd is tenminste 7 jaar. Het verwachte directe rendement bedraagt 12,5 % op jaarbasis, exclusief verkoopresultaat.

Annexum Invest heeft in de afgelopen jaren een aantal succesvolle vastgoedbeleggingen geplaatst; Granietveste CV, Marmerveste CV, Basaltveste CV, De Geelvinck CV,
Casino Vastgoed Amsterdam CV en De Planeet CV. Daarnaast lanceerde zij circa
2 jaar geleden het Vastgoed Fundament Fonds. De aandelen in dit fonds zijn dagelijks verhandelbaar en er wordt 4x per jaar dividend uitgekeerd.