Stadsdeel Amsterdam-Noord

Werk aan de weg

Werk rotonde Meeuwenlaan klaar en werkzaamheden fietspad Kamperfoelieweg.

Werk rotonde Meeuwenlaan klaar

Sinds vrijdagavond 20 mei is de rotonde Johan van Hasseltweg/Meeuwenlaan weer normaal in gebruik. De tijdelijke T-kruising is dan ook komen te vervallen.

Onder de rotonde heeft de Dienst Waterbeheer en Riolering een riool aangebracht. De laatste weken is er hard gewerkt aan de herinrichting van de rotonde. Door extra inzet van mensen en materieel is het werk eerder klaar dan gepland.

De rotonde voldoet nu aan de nieuwste eisen: de rijbaan is bijvoorbeeld versmald zodat inhalen niet langer mogelijk is.

Werkzaamheden fietspad Kamperfoelieweg

Afgelopen maandag 23 mei startte het stadsdeel met werkzaamheden aan het fietspad Kamperfoelieweg tussen de Floraweg en het Barkpad. Het fietspad wordt in beide richtingen opnieuw geasfalteerd. Net als op andere belangrijke doorgaande fietsroutes van Amsterdam-Noord, komt hier rood asfalt te liggen.

Het werk wordt in twee fases uitgevoerd:


· Fase 1, de oostzijde van de Kamperfoelieweg


· Fase 2, de westzijde van de Kamperfoelieweg

Tijdens de werkzaamheden is het fietspad afgesloten voor verkeer. Fietsers worden omgeleid via het Marjoleinterrein en de Marjoleinstraat. De omleiding wordt aangegeven door borden.

Volgens planning is het werk begin augustus klaar.

Meer informatie

Hebt u vragen over het werk aan de fietspaden, dan kunt u bellen met de toezichthouder de heer C. Frank, 06 - 29586706. Wanneer u de voicemail inspreekt wordt u zo snel mogelijk teruggebeld. Voor algemene vragen over het werk kunt u van maandag tot en met donderdag ook bellen met de projectassistente, mevrouw M. Horstman, 020 - 635 5529.